Вхід | Реєстрація

Завдяки «Літератору», у світ вийшли 46 книг

Завдяки «Літератору», у світ вийшли 46 книг

Минулої п’ятниці члени громадської організації «Літератор» відзначили своє п’ятиріччя.
Захід «Поезія і пісні рідного краю» пройшов у Кобеляцькому будинку дитячої та юнацької творчості. На нього зібралися майже 70 чоловік.

Голова «Літератора» Леонід Митько розповів «ЕХО», що для відзначення п’ятиріччя вони не випадково обрали БДЮТ:

— Тут діє дитяча літературна студія «Сяйво», яку відвідує талановита молодь: Тарас Кузема, Денис Татушенко, Роксолана Різун та інші. Також ми співпрацюємо з учнями Перегонівської та Бутенківської шкіл.

Усього громадська організація налічує 98 членів. Вони приїжджають на зустрічі з Вільховатки, Солошиного, Жуків, Ліщинівки, Сокілки й Перегонівки. Завдяки зусиллям членів громадської організації у світ вийшли 46 книг місцевих авторів. Хоча Леонід Митько наголосив:

— Наразі до друку готові більше сорока робіт на різну тематику. Були б лише на це кошти.

За час свого існування члени організації провели зустрічі з шанувальниками художнього слова в Решетилівці, Нових Санжарах, Царичанці, Козельщині, Полтавській обласній бібліотеці, музеї Панаса Мирного. «Літератори» є постійними учасниками «Зеленого свята Гончаревого дитинства».

Захід на честь п’ятиріччя громадської організації пройшов у формі літературного уроку. На початку зустрічі Леонід Митько провів екскурс в історію рідного краю, проілюструвавши його слайдами.

Із ювілеєм «літераторів» поздоровили голова РДА Таміла Шевченко, голова райради Володимир Кішінський та заступник міського голови Анатолій Кісіль. Вони вручили членам громадської організації грамоти і квіти.

Також із подарунками і солодощами на захід приїхали колеги «по цеху» з Нових Санжар. Вихованці БДЮТ привітали членів «Літератора» пирогом.

Присутні на заході читали твори, авторську поезію та виконували пісні.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 лютого 2016, 10:12 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації