Вхід | Реєстрація

В Орлику чоловік провалився під кригу

В Орлику чоловік провалився під кригу

17 лютого на телефон «102» надійшло повідомлення, що на Дніпродзержинському водосховищі, поблизу села Орлик, провалився під кригу невідомий чоловік. На місце події образу ж була направлена слідчо-оперативна група. 

У ході опитування свідків було встановлено, що двоє чоловіків приїхали на зимову риболовлю на Дніпродзержинське водосховище неподалік села Орлик Кобеляцького району, де вийшли на кригу на відстані близько 1,5 кілометра від берега.

Приблизно о 8-ій годині вони побачили, що на відстані 1 кілометра від них на велосипеді їхав чоловік, який раптово провалився разом з велосипедом під кригу та через декілька секунд потонув. Чоловіка, який потонув вони не знають. Встановити особу, котра пішла під лід, не вдалося. 

По даному факту відкрито кримінальне провадження. Наразі проводяться слідчі дії із встановлення особи.
 


Автор: Володимир ФЕДАН, начальник Кобеляцького відділу поліції


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 лютого 2016, 22:42 | Кобеляки | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації