Вхід | Реєстрація

Чи захистить Порошенко Турського?

Чи захистить Порошенко Турського?

12 лютого відбулася 5 сесія Царичанської районної ради, на якій було розглянуто 20 питань. Вела сесію голова райради Світлана Горбачова. Із 34 депутатів було присутніх 25.

На початку сесії голова райради привітала депутата Віктора Конового із днем народження та вручила квіти.

Далі присутні заслухали звіт голови райдержадміністрації Сергія Турського щодо виконання рішення районної ради від 24. 12. 2014 року «Про делегування повноважень районній державній адміністрації на 2015 рік» У своїй доповіді Сергій Турський розповів про всю організаторську роботу протягом 2015 року, яка була направлена на комплексне вирішення усіх питань забезпечення життєдіяльності району, та зазначив, що, завдяки постійній співпраці райдержадміністрації з районною радою, вдалося вишукати додаткові джерела надходжень до місцевих бюджетів, посилити фінансово‑бюджетну дисципліну та збалансувати місцеві бюджети. Наприкінці доповіді очільник подякував депутатам районної ради за співпрацю.

У ході сесії присутні також заслухали звітну доповідь начальника Царичанського відділення поліції Романа Бурнаховського.  До Романа Бурнаховського з боку присутніх надійшло кілька запитань. Зокрема, від депутата, що проживає на території Михайлівської сільської ради, який дорікнув, що на їхні звернення поліція не зреагувала. На це Бурнаховський відповів, що працівники поліції на звернення зреагували і свої повноваження виконали правильно. Також присутні підняли питання про виникнення незаконної АЗС, яку не в змозі закрити. Світлана Горбачова зазначила, що, незважаючи на порушення кримінального провадження, АЗС працює і досі, та виразила сподівання про направлення спільних зусиль усіх служб на боротьбу із незаконним існуванням АЗС.

Останнім розглянулося сесіє звернення кількох депутатів до Президента України. Голова районної ради зачитала для присутніх листа-звернення. У ньому мова йшла про те, що в мережі Інтернет та деяких друкованих виданнях поширюється недостовірна інформація щодо неправомірної діяльності голови райдержадміністрації Сергія Турського. Депутати прохають Президента Петра Порошенка не залишати поза увагою їхнє звернення і розібратися у всіх звинуваченнях з брудними наклепами на адресу Сергія Турського. Депутати районної ради одноголосно підтримали своїх колег щодо направлення цього листа до Президента і виразили свою солідарність з колегами у підтримці голови РДА. Сам Турський, виступивши коротко перед присутніми, спростував брудні чутки стосовно нього:

— Мені приховувати нічого. Працюю і живу в рамках закону, по совісті. Своє останнє слово скажуть відповідні органи.

Голова райради Світлана Горбачова підвела підсумки роботи 5-ої сесії.


Автор: Олена МАРЕНИЧ, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 лютого 2016, 16:42 | Царичанка | Політика
1. Опаньки / 22 лютого 2016, 20:18
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
Опаньки! вони там в царичанці дебіли чи прикидуються?до чого тут потрошенко? у нас же правова держава якби, чи понарошку, в суд таваріщ турській только в суд
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації