Вхід | Реєстрація

Олександр Андрейко вимагав відставки Володимира Федана

Олександр Андрейко вимагав відставки Володимира Федана

Під час чергової сесії Кобеляцької районної ради житель Кобеляк Олександр Андрейко виступив із зверненням до депутатів у якому прохав їх висловити недовіру начальнику Кобеляцького відділення поліції. За словами Андрейка Федан ігнорує вимоги суду про порушення кримінальних справ. Володимир Федан одразу ж заперечив факт порушення ним законодавства і спробував пояснити депутатам ситуацію. До кінця його так і не дослухали. Але й висловлювати недовіру не стали.


Автор: «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 лютого 2016, 19:28 | Кобеляки | Суспільство


1. ось вам / 19 лютого 2016, 20:15
Федан чесна людина, а ви йому недовіру.
2. Читач / 19 лютого 2016, 20:21
Весняне загострення. Допоможіть Андрейку!
3. дурик / 19 лютого 2016, 21:37
андрейко купи кулемет и гранатомет
4. Селянин / 19 лютого 2016, 21:40
1.ось вам
«Федан чесна людина,»

Керівники міліції змінюються дуже швидко, а справи на жаль не покращуються. Чесні, високоморальні призначаються начальниками райвідділу очевидно для того,щоб підлеглі брали з них приклад.
Назвемо разом (допоможіть мені згадати всіх начальників Кобеляцького РВ) : Федан, Голтвянський, Хряпа, Гриценко .... На жаль, кожен з керівників встигає влипнути у гучні справи: побори з підприємців,фермерів. відкати за кришування самогоноваріння, проституції, браконєрів, квартирних злодіїв наркоторговців, крадіїв газоконденсату...
А ми в селі самі змушені захищати свої сімї, своє майно голими руками. Скажу відверто, дістали ви міліціонери своєю чесністю.
5. Циган / 19 лютого 2016, 22:10
4.Селянин
«Федан, Голтвянський, Хряпа, Гриценко»

Україна для міліціонеров... Хочу стать міліціонером...
6. Ной / 19 лютого 2016, 23:13
5.Циган
«Україна для міліціонеров... Хочу стать міліціонером...»

Продавай коня, гроші віднеси в УМВС і може й візьмуть.
7. Циган / 20 лютого 2016, 00:13
6.Ной
«Продавай коня, гроші віднеси в УМВС і може й візьмуть.»

То що нічого не змінилось? Заявили ж повсюди, що міліціонеори тепер хабарі не беруть. Кажуть, що по конкурсу хто справніше, хто сильніше. То може й цигана візьмуть. То на нас наговорюють, що ми роми крадемо більше ніх представники інших національностей. Так то неправда. Ми единий у світі народ, що на жаль, не має своєї країни, немає шкіл з викладання предметів на циганській мові. Але зізнайтесь, що ваше життя стало б менш цікавим якби нас циган не було в України. Ми наведемо порядок, не бійтесь нас запрошувати в органи влади особливо в суди, міліцію, прокуратуру. Ми добре знаємо як їх реформувати.
8. гість999 / 20 лютого 2016, 07:48
7.Циган
«То може й цигана візьмуть.»

Давай,прямо в уряд.Там якраз тільки циганів і не вистачає.
9. Батя / 20 лютого 2016, 10:55
Андрейко РУПОР НАРОДА. Треба піднімати людей. Треба будити Україну. Дивіться наскілки мудра людина. На майдан не їздив, знав, що буде потім. Бачив, що жде Україну. Я думаю його надо в смотрящі району балатіровать. Всігда у мужика в тему базар.
10. Добрагодина / 20 лютого 2016, 15:39
1.ось вам
«Федан чесна людина, а ви йому недовіру.»

Вірю на слово. Бачу по справах, по відгуках підприємців, власників корів, людей що займаються гарбузовим насінням, горіхами...
Побажання Володимиру Федану вивчити україську мову. Нагадую після анексії Криму, вторгнення агресорів на Донбас, російська мова сприймається як мова окупантів, вбивць наших людей.
11. Золотоколос / 20 лютого 2016, 15:56
Андрейко вимагає відставки начальника поліції.
Називає вагомі аргументи, просить депутатів проголосувати, а їх реакція -не наша компетенція. Та все у вашій, шановні депутати, компетенції - бо ви слуги народу, вас обрали, довірили вам найважливіші питання вирішувати. А ви не в нашій компетенції!. Реагуйте на звернення людини, це ваш обовязок. Андрейко пише вам, найшановнішим, найавторитетнішим людям про наболіле.
12. Гебельс / 20 лютого 2016, 16:12
9.Батя
«Треба піднімати людей. Треба будити Україну.»

Так вже ж піднімали і будили. Вам мало Майдану? Ви спочатку визначтесь чого ви хочете.
13. рокнрол / 20 лютого 2016, 18:03
в нас тільки клоуни говорять прилюдно правду...
14. Батя / 20 лютого 2016, 20:00
Та не на майдан я піднімаю людей. Сходку всеукоаїнську проводити треба, смотрящих мінять.
15. гість / 20 лютого 2016, 20:20
14.Батя
« Сходку всеукоаїнську проводити треба»

Чи й досі каструлі на мозги давлять...
16. Ігорьок / 20 лютого 2016, 22:37
14.Батя
« Сходку всеукоаїнську проводити треба»

Де стрєлку забили?
9.Батя
«Андрейко РУПОР НАРОДА.»
Не рупор,а запор!
Не розумію,до чого тут райрада,яким законом передбачене звернення депутатів щодо звільнення поліціянта на підставі подібних припадків?Нехай Андрейко подасть в суд на бездіяльність поліції.Виграє звільнять начпола,ні розстріляти наклепника!
17. Батя / 20 лютого 2016, 23:55
Чоловік пішов мирним шляхом, не став майдан в нашому селі збирати. І якби рада проголусувала за непопулярне рішення, то користь була б. А тепер залишився тільки сходняк. Бо не здатна влада служити народу.
18. Ігорьок / 21 лютого 2016, 01:07
17.Батя
« Бо не здатна влада служити народу.»

Рвач-Андрейко,це народ?Додемократились,до ручки!
19. Максим Кармелюк / 21 лютого 2016, 04:05
18.Ігорьок
«-Андрейко,це народ»

Андрейко посилається на рішення суду.Воно не виконується. Повторюю не виконується рішення суду і не надаються відповіді заявнику, як то передбачено Законом України "Про звернення громадян". Андрейко говорить відкрито ,аргументовано. А є, на жаль, боягузи, запроданці( чи забули що витворяли поліцаї при фашистах) такі що ні своїх батьків, ні дітей, не захищатимуть. Це той на Андрейка тявкає, що промовчав коли підняли пенсійний вік нашим матерям, сестрам, бабусям. Це той тявкає на Андрейка, бо сам ні на що не здатен, не здатний навіть публічно висловити обурення незаконним діям казнократів.
20. Годинобор / 21 лютого 2016, 08:30
10.Добрагодина
«російська мова сприймається як мова окупантів, вбивць наших людей.»

А як там насчот івриту? Коли вже визволителі сінайські прийдуть?
21. Ной / 21 лютого 2016, 08:45
7.Циган
«То що нічого не змінилось? Заявили ж повсюди, що міліціонеори тепер хабарі не беруть. Кажуть, що по конкурсу хто справніше, хто сильніше»

НУ так ти ром чи турок український? Щось питання у тебе типово українські.
7.Циган
«То на нас наговорюють, що ми роми крадемо більше ніх представники інших національностей.»

Канєшно наговарюють. І знаєш хто? Як думаєш? По секрету скажу. Наговарюють ті, хто більше вас крадуть і дурять. Знаєш хто такі? Ті у кого совісті немає. Посилання на www.youtube.com
А ви роми нещасні, кочові, ну якщо щось там і вкрадете то дрібязчину якусь, ну ще може одурити якусь там бабу. То все дрібнички. Треба дурити президентів, треба свої гроші по усьому світу запустити. Уявляєш, буде не "доляр" світом правити а "ром". Отоді воно й у вас діло піде. Ваші теж до влали потрапляють але сллабувати щось. Хоча у Кобеляках, як мені розовідали, і поперідній мер був ваших кровей, та й шахраював непогано, позаколишній прокурор, чинний начальник паспортного. І ти знаш отут хтось писав що і Бех той що в УВД тех ваш. Так що діло йде. В тебе всі шанси є потрапити в органи.
22. Ной / 21 лютого 2016, 09:05
7.Циган
«Але зізнайтесь, що ваше життя стало б менш цікавим якби нас циган не було в України.»

Канєшно. Скучнувато б було. І я б хоч ради експерименту запустив би вас у владу замість тих що там зараз сидять. Ти добру тему оце підкинув. В мене якось все руки не доходили полистати папіруси та почитати про вашу історію. Памятаю тоді після потопу розбрелися хто куди і я облік втратив. Воно ж комів не було, важко жилося. Пізніше вже довідався що одні десь кочували, кочували, а потім слух пройшов, що обібрали нах.. до нитки Єгипет і вшилися звідти з золотом-сріблом і книжками в яких написали що в полоні були і що вони родичі самого Бога. Молодці. Тепер ті книжки по усьому світу розплодили і миряни вірують, моляться і данину зносять. І тепер тут пузаті, пихаті, великомудрі українці кланяються, хрестяться і усім, навіть діткам в школі, розказують про тих кого бог обрав за свій наро і що їхня дівиця родила їм бога! Я тобі скажу, що вони х..йово те святе письмо читають. Якби почитали уважніше, то вичитали б що не так діло було. Просто ті кочевники понадрізали собі цюцюрки і самі прийшли до якось пахана з поганялом Бог і кажуть: Слухай, Бог, ми тепер мічені, це в нас як біометричний паспорт тепер буде, (тоді з папером напряг був) давай ми будемо у тебе в помощніках, де що вкрадемо будемо з тобою ділитися, а за це ти напиши в пісаніє що ми твій народ. На тому і порішили. А ви роми десь завялись аж до Гімалаїв начебто. Мало про вас чув.
23. Ной / 21 лютого 2016, 09:19
7.Циган
«Ми наведемо порядок, не бійтесь нас запрошувати в органи влади особливо в суди, міліцію, прокуратуру. Ми добре знаємо як їх реформувати.»

Вас тут і не бояться бо хнають, що вас ніхто до великого корита не доустить. Хто зна що вам і порадити. Не тим шляхом ви у свій час пішли. Хоча задатків у вас багато було. Змахуєте ви дуже на тих, що в Єгипті шастали, задатки у вас однакаві щодо обї..ть ближнього такі самі, але вже вибачай, дурніші ви від них, і порядніші. Не чув щоб ваші барони свої жінок комусь підкладали. Зарезать, це інша справа, а щоб так заради злата здати в аренду фараону, ну не памятаю такого. Правильніші ви получились але чомусь погнали вас індуси, видно шелурство хм не сподобалося. Так ви і бовтаєтесь тепер у кібітках о світу. А ті, інші, вони бач від вас хитріші вийшли. Знаєш, треба і вам цюцюрки пробувати надрізати. Тоді окрема порода вийде, хітра і мудра. Ні, не так, хитромудра. Спробуйте, може що й вийде. Може тоді осядете на цій землі та й зробите тут собі країну-рай. Бо ті що зараз осіли вони недоколиханих укаїнців тут винищать і вам життя не дадуть. Ви ж для них перші конкуренти. Не просто ж так їхній Адольф Ілоізович і вас шугав. Так що вам теж не мед буде. Давайте, може у вас щось вийде.
24. Батя / 21 лютого 2016, 11:05
Циганом у нас називали одного з прокурорів чотири чи п’ять років тому. Це він пише чи ні.
25. Ігорьок / 21 лютого 2016, 11:05
19.Максим Кармелюк
«Це той на Андрейка тявкає,»

С тобой,свинья,не гавкает,а говорит ...
19.Максим Кармелюк
« не здатний навіть публічно висловити обурення»

А ти "херой",публічно висказуєшся,ховаючись за ніком.Справжній подвиг Мискам Кюлемрак!
19.Максим Кармелюк
« Андрейко говорить відкрито ,»

Особливо коли говорить щобрайрада дала відповідь,що звільнення поліцая не її повноваження.Виходить основна мета Андрейка не "розібратись" з нач.поліції,а торгонуть фейсом.
26. Кіноман / 21 лютого 2016, 11:35
Если не за что умереть , зачем тогда жить…?*(с) Че Гевара
27. Ной / 21 лютого 2016, 15:02
24.Батя
«Циганом у нас називали одного з прокурорів чотири чи п’ять років тому. Це він пише чи ні.»

Ну чого б це тут прокурор тобі писав. Прокурори, вони в основному "шиють". І я ж не про те, як кого називали, а про гени. Кажуть Панченко із ромів. Але зараз же національності усіх позбавили, правда, під гаслами побудови національної держави, тож зараз не визначиш, хто якої нації. Зараз вже й жиди в вишиванках ходять і в ряси рядяться. От, думають, що Кулічковський, типу, западенець. Ага.
28. Кіноман / 21 лютого 2016, 15:15
А що цей стержень нації (Кулічковський) не хахол.
29. дурик / 21 лютого 2016, 18:06
андрейко винтовку и
вперед по другому утебя ничего не вийдед
30. Кіноман / 21 лютого 2016, 20:10
Мужики поїхали всі на віче. Треба щось робити бо з такою владою ми всі Андрейками постаєм.
31. пенсіонер / 25 лютого 2016, 04:51
11.Золотоколос
«Андрейко вимагає відставки начальника поліції.»

А інших що це влаштовує?
Учора знову по Кобеляках поголос - нові квартирні кражі.... четвертий поверх ?!.
Хто наводе? Навіщо така велика кількість багатих міліціонерів (подивіться лише на кількість машин біля райвідділів, обласної міліції, при низьких тозарплатах)). Раніше одного мотоцикла хватало на всіх, і порядок був більшим. Запитайте у старого.... ще радянського начальника міліції.
Може він і не ідеальний, але "дядя Стьопа міліціонер" - то Людина.
Потрібно повернути народу НАРОДНУ МІЛІЦІЮ!
А нинішніх гнати всіх до одного з міліції чи поліції, судів, прокуратур. Їх і могила не виправить... Це вже ми бачимо.
32. Коментатор / 25 лютого 2016, 09:28
31.пенсіонер
«Учора знову по Кобеляках поголос - нові квартирні кражі....»

То ли еще будет. Підождіть атошники повертаются і різні там сєки.
33. Антон / 25 лютого 2016, 14:31
31.пенсіонер
«Потрібно повернути народу НАРОДНУ МІЛІЦІЮ! »

Яка це народна міліція? Нинашніх міліціонерів/поліцейських нам що з Марса присилають? Це ваші родичі, сусіди, друзі - підіть і попитайте в них чого вони такі...
30.Кіноман
«Мужики поїхали всі на віче.»

Ага, на так званий "Майдан - 3", почитайте хто там в організаторах - россіяни і ДНРівці. Будете там крайніми в разі чого.
Реформи буду оцінювати по тому хто залишиться в кобеляцькій поліції після переатестації, я так розумію вона буде в 2-й половині цього року.
34. пенсіонер / 26 лютого 2016, 11:29
33.Антон
«
Яка це народна міліція?»

народна це- та яка підпорядкована і фінансується за кошти сільського, селищного, міського, а в районі - районного бюджету.
Нічого утримувати кашкети, які стріляють в своїх людей.
Нинішня поліція підпорядкована бандюкам при владі.
Народна міліція - підпорядкована громаді, а в оперативному порядку депутатам місцевих органів влвди, яку ми з вами обираємо.
35. Циган / 26 лютого 2016, 11:39
4.Селянин
«Назвемо разом (допоможіть мені згадати всіх начальників Кобеляцького РВ) : Федан, Голтвянський, Хряпа, Гриценко .... На жаль, кожен з керівників встигає влипнути у гучні справи: побори з підприємців,фермерів. відкати за кришування самогоноваріння, проституції, браконєрів, квартирних злодіїв наркоторговців, крадіїв газоконденсату... »

Запрошуйте циган та українців на роботу в РДА, райраду, міськраду, поліцію, суд, прокуратуру.
Гоніть в три шиї казнокрадів, хапуг з органів влвди.
36. Антон / 26 лютого 2016, 11:42
34.пенсіонер
«народна це- та яка підпорядкована і фінансується за кошти сільського, селищного, міського, а в районі - районного бюджету.»

Це називається муніципальна, а не народна. І відразу питання, Вам шановний пенсіонер хочеться міліцію, яка буде підчинятися скажімо вказівкам Копельця, чи Таміли Шевченко?
34.пенсіонер
« а в оперативному порядку депутатам місцевих органів влвди»

це як? Зібралась скажімо сесія міськради (хто там підприємці, чиновники) і голосують про обшук в будинку Філоненка, бо він бачте критикує мера?
А ще таку муніципальну міліцію фанансує місцева влада, де в Кобеляках гроші наце? Чи наймемо 2 дільничних на місто і дамо ім ржаву Таврію?
Ні ідея хороша, але м’яко кажучи не на часі - ні фінансово ні морально-етично ми такого зараз не потягнемо.
37. Антон / 26 лютого 2016, 11:47
35.Циган
«Запрошуйте циган та українців на роботу в РДА, райраду, міськраду, поліцію, суд, прокуратуру. »

Циган у владу - такого анекдота, я ще не чув. Ні без сумніву, і серед циган є хороші люди, але я іх ще не зустрічав.
І взагалі, а хто зараз у владі? Китайці ? Марсіани? Такі ж українці як і всі.
38. гість / 26 лютого 2016, 13:36
37.Антон
«І взагалі, а хто зараз у владі? Китайці ? Марсіани? Такі ж українці як і всі.»

Це прикол?
39. Марсіанин / 26 лютого 2016, 13:58
37.Антон
«І взагалі, а хто зараз у владі? Китайці ? Марсіани? Такі ж українці як і всі.»

Де ти побачив українців? Посилання на www.youtube.com
40. Марсіанин / 26 лютого 2016, 14:01
33.Антон
«Це ваші родичі, сусіди, друзі - підіть і попитайте в них чого вони такі... »

Шо посієш, те й пожнеш. Меломан би написав "Чему нас учит семья и школа...."
41. Марсіанин / 26 лютого 2016, 14:02
34.пенсіонер
«Народна міліція - підпорядкована громаді, а в оперативному порядку депутатам місцевих органів влвди, яку ми з вами обираємо.»

Отоді якраз все і почнеться. Пересажаєте один одного, це точно.
42. Антон / 26 лютого 2016, 15:31
39.Марсіанин
«Де ти побачив українців?»

Ага, побільше давай рашистських роликів про хунту. Не забудь ще жарених снігірів згадати і розп’ятих бандерівцями немовлят. А головне про жидорептілоідів незабудь.
P.S. Госполи, тикати співбесіднику брєдові пропагандистські ролики на ютубі з сотнею переглядів, що може бути гірше.
43. Марсіанин / 26 лютого 2016, 18:06
42.Антон
«P.S. Госполи, тикати співбесіднику брєдові пропагандистські ролики на ютубі з сотнею переглядів, що може бути гірше.»

Спеціально для тебе знайшов ролик з майже десятимільйонним переглядом. Не знаю, як там справи з рептилоїдами, а от делбілоїдів у нас розвелось, хоч греблю гати. Побалдєй. А заодно все таки скажи де ти бачив у владі українців? Посилання на www.youtube.com
44. Громадянин / 29 лютого 2016, 08:44
Вчора Голтвянський біля міліції дав про себе знати.
Дійсно, - як з гуся вода. Мабуть визнали Голтвянського потерпілим. Йому ж погано стало.
45. Таксист / 1 березня 2016, 14:26
В Голтвянского Эмунитет. Недоторканисть.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації