Вхід | Реєстрація

Святкові ноти до жіночого портрета

Святкові ноти до жіночого портрета

Квіти й подарунки для мам і бабусь

Наймиліше і найзворушливіше свято для мам — коли їхні діти дарують їм вірші, пісні, таночки і, звичайно, власноруч зроблені подарунки. Так, у дитсадку № 4 «Берізка» вихователька середньої групи «Веселка» Вікторія Шаульська та музичний керівник закладу Тетяна Голуб організували свято для матусь і бабусь.

До цього свята малі готувалися ретельно і порадували своїх рідних веселими і ліричними піснями, видовищними таночками, щирими віршами. Малеча залюбки брала участь у конкурсах, до яких залучали і мам. Матусі брали участь в літературному конкурсі, показали себе вправними художницями, підтримували дітей в інших розвагах. Присутні з цікавістю спостерігали за іграми дітлашні і не шкодували долонь, аплодуючи виконавцям таночків, частівок, пісень. А на завершення свята присутні мами отримали в подарунок від своїх синів і доньок дерев’яні ложки, розмальовані самими дітьми у техніці петриківського розпису.

 

«Ми зростаємо і розвиваємося»

Хвилюючим моментом на святі у школі естетичного виховання, як для її вихованців, так і батьків, стало відзначення грамотами і подарунками тих учнів, які нещодавно взяли участь в обласних конкурсах музичної майстерності. Відзнаки конкурсантам під гучні оплески вручив директор закладу Андрій Мельник.

Так, Олександр Цуканов та Ярослав Лабунець, учні викладача по класу бандури Алли Одуд, взяли участь у конкурсі «Музична веселка», який відбувся у Дніпропетровській школі естетичного виховання № 5 імені Олеся Гончара. Хлопці виконували твори зарубіжних та українських композиторів. У номінації «Бандура-інструментал» (вікова група від 10 до 12 років) Саша Цуканов виборов 2-е місце і отримав грамоту, солодощі та призову медаль. А Ярослав Лабунець отримав диплом учасника у тій же самій номінації та віковій групі, а також солодкі призи. Додамо, що 16 березня призери «Музичної веселки» візьмуть участь в обласному огляді-конкурсі «Музичний калейдоскоп», який відбудеться у Дніпропетровському музичному коледжі. Царичанську школу естетичного виховання на цьому конкурсі буде представляти бандурист Саша Цуканов.

Порадували Царичанку своїми здобутками і юні вокалісти Каріна Кравченко (викладач Валентина Борисенко) та Тетяна Дяченко (викладач Оксана Радиш). Дівчата виступали у номінації «Естрадний спів» у віковій категорії від 8 до 10 років. Конкурс відбувся на базі музичної школи № 18. Каріна зайняла 4-е місце, а Таня була відзначена як наймолодша учасниця: їй всього сім з половиною років. За свої виступи дівчата були нагороджені грамотами та цукерками. Відзначимо, що вихованці нашої школи на обох конкурсах були єдиними представниками сільської школи.

 

Свято для чарівних жінок Приорілля

Напередодні Міжнародного жіночого дня 8 Березня у районному Будинку культури відбувся урочистий концерт. З нагоди святкової дати концертна зала була заповнена усміхненими чарівними жінками різного віку. У фойє була розгорнута виставкова експозиція з творчих робіт вихованців БДЮТу, школи естетичного виховання, гуртківців Будинку культури.

Святковий концерт для жінок вели Андрій Мельник та Оксана Ромашко. Невимушений конферанс, витончено-грайливі діалоги ведучих створили гарний настрій глядачам:

— У нас ще є величезна кількість гарячих і палких пісенних зізнань у коханні. І кожна з цих пісень присвячується тільки вам, найпрекраснішим жінкам! — виголосив зі сцени ведучий.

Тож глядачі щиро аплодували і пісенним виступам, і танцювальним.

Не обминули вітаннями приорільських жінок і керівники району. Голова райдержадміністрації Сергій Турський та голова районної ради Світлана Горбачова, привітавши присутніх з 8 Березня, нагородили 29 представниць прекрасної статі грамотами та подарунками за сумлінну плідну працю, високий професіоналізм, активну громадянську позицію.


Автор: Олена МАРЕНИЧ, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 березня 2016, 15:24 | Царичанка | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації