Вхід | Реєстрація

На Донбас повезли бензопили та продукти

На Донбас повезли бензопили та продукти

На схід вирушила чергова партія гуманітарного вантажу, зібрана волонтерами в Кобеляцькому районі.

Не так давно ми повідомляли про те, що Тетяна Закупра, жителька Сокілки, передала волонтерам двох свиней. А минулого тижня вже готові наїдки були відвезені на схід України. Крім того, у військові частини відправили величезну кількість продуктів харчування та інших предметів, необхідних у армійському побуті. Загальна вага гуманітарного вантажу склала, за словами волонтерів, майже дві з половиною тонни.

Тетяна Вільхова як представник міського волонтерського штабу розповіла, що цього разу вагомий внесок у відправлення двотонної «посилки» зробили школярі. Із міського НВК передали продукти харчування та гроші, із бутенківської школи — бензопили, із Будинку дитячої творчості — продукти, малюнки і обереги. А учні аграрного ліцею допомагали у приготування страв. Крім них, смачні наїдки готували працівники кафе «Ромашка», «Філін», школи № 3. Сергій Полішко з Вільховатки привіз різану птицю, а Василь Влашпенко власноруч зв’язав маскувальну сітку. Молода дівчина, яка не називає свого прізвища, учергове зв’язала і передала солдатам кілька десятків пар шкарпеток.

Тетяна Вільхова підсумувала:

— Отак і збираємо наші «посилки»: з миру по нитці. Слава Богу і спасибі добрим людям, везти є що. У нас в складі ще на один такий гуманітарний вантаж продуктів залишилось.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 березня 2016, 16:45 | Козельщина | Суспільство
1. Тю Навас / 17 березня 2016, 20:01
Добру справу роблять люди. Бо вже ніби забуваємо про фронт з тим "миром" і брехнями про "повне забезпечення армії з бюджету".А ще такий цирк під куполом в Києві. Верховне шапіто тепер головна тема. Та не про це мова.Чомусь кобеляцька новина стоїть на сторінці Козельщини.Технічна помилка? Так вже другий раз. 5 лютого про постійну комісії теж не туди закинули( В.Дрига -з Кобеляк).Мо’ й справді нічого більше розказати з Козельщини крім чергової серії "Суд над Троцьким"? Повний стабілізєц.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації