Вхід | Реєстрація

У гості до «Вишеньки»

У гості до «Вишеньки»

Вихованці школи естетичного виховання завітали у дитсадок

Діти, які навчаються у викладачів музичних дисциплін Андрія Мельника, Алли Одуд, Оксани Радиш, дали гарний весняний концерт не тільки малятам дитсадка та його працівникам. А працюють тут переважно жінки. Дехто з юних артистів у свій час відвідував дошкільний навчальний заклад № 5 «Вишенька» (мікрорайон Глинище), тож їм було удвічі приємніше тут виступати.

Серед глядачів були і дуже маленькі, яким всього по 2–3 рочки, але вони уважно слухали концерт та брали участь в діалогах з ведучою між виступами артистів. Малеча активно розповідала про те, як вони допомагають вдома мамам у хатніх клопотах, що подарували своїм рідним на 8 Березня, як ласкаво їх називають матусі.

Святкова програма складалася з пісень про весну, мам, бабусь, сонце, радісний настрій. Звучали інструментальні п’єси, виконані на бандурі. Деякі пісні виконувалися з елементами театралізації. У концерті взяли участь Надія Журавель, Віка Сало, Діана Макаренко, Кіра Неставальська, Ярослав Лабунець, Саша Цуканов, Віолетта Зубова, Лілу Єсип, Марія Бельмас, Ангеліна Лоза, Саша Макаренко, Ангеліна Полотненко, Юля Єрашова.

Завідуюча «Вишеньки» Яна Чередніченко подякувала артистам і організаторам заходу за влаштований концерт і вручила солодкі подарунки. Виступи дітей особливо зворушили жінок.
На згадку про свято вихованці школи естетичного виховання сфотографувалися разом з викладачами, мамами, завідуючою дитсадка. Алла Одуд і Оксана Радиш висловлюють подяку батькам своїх вихованців за допомогу в організації концерту.


Автор: Олена МАРЕНИЧ, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 березня 2016, 19:27 | Царичанка | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації