Вхід | Реєстрація

Клуб «Надія» відсвяткував День жінки і весни

Клуб «Надія» відсвяткував День жінки і весни

Минулої п’ятниці учасники клубу за інтересами «Надія» Царичанського районного Будинку культури зібралися з нагоди Дня жінки і весни.

Учасників клубу прийшла привітати зі святом голова районної ради Світлана Горбачова. У своєму виступі вона зазначила, що не могла залишити без уваги людей, які своїм життям заслужили повагу, шану і любов.

 — Люди, які знаходяться на заслуженому відпочинку, мають обов’язково спілкуватися у колі своїх ровесників, співати, проявляти свої нереалізовані творчі здібності, бо це їм додає наснаги до життя, здоров’я і відчуття своєї значимості у суспільстві, — сказала голова районної ради.

Приємним подарунком для жіночої половини членів клубу стала вітальна листівка, виготовлена гуртком «Петриківська витинанка» (керівник Леся Колодяжна) Будинку дитячої та юнацької творчості. Величезна листівка була оздоблена красивим орнаментом у стилі петриківської витинанки.

У програмі свята поміж живого спілкування звучали пісні, вітання з днем народження, конкурси, виконувались танці. Виступили учасники клубу: ансамбль «Дівчата», Станіслав Шаульський, Лідія Костильова, Валентина Канцевич, Микола Бахмат, Зінаїда Білик, Марія Злюча. Звучали і виступи гостей. Дуже гарно сприймали пісні Євгенія Горобця, викладача музики Китайгородської ЗОШ І-ІІІ ступенів, та мешканців Гречиного Петриківського району Галини Жадан і Віктора Сорокіна. Справжньою родзинкою на зустрічі був зворушливий виступ п’ятирічних Яни Струць і Артема Байрака з дитсадка № 4 «Берізка». Усім жінкам вони подарували пісню «Заспівай мені, бабусю, пісню колискову». За це були нагороджені зливою вдячних щирих оплесків.


Автор: Олена МАРЕНИЧ, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 березня 2016, 11:49 | Царичанка | Культура та освіта
1. Вікторія / 21 березня 2016, 21:00
Чому фото до статті не відповідає тому що було надруковане у газеті,там були маленькі хлопчик і дівчика???
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації