Вхід | Реєстрація

Лохвицькі правоохоронці затримали двох озброєних зловмисників

Лохвицькі правоохоронці затримали двох озброєних зловмисників

Під час проведення оперативно-профілактичних заходів дільничні інспектора поліції затримали двох зловмисників - 43-річного викладача одного із коледжів Сумської області та 18 - річного студента цього ж коледжу, які є кікбоксерами.

Під час затримання зловмисники намагалися зламати замок на вхідних дверях у магазині в місті Червонозаводське та проникнути всередину. Їм завадили поліцейські Сергій Ковтун та Андрій Батрак, які перебували на відпрацюванні міста. Юного зловмисника затримали на місці, той намагався чинити опір законним діям правоохоронців. При собі молодик мав фомку для злому дверей, радіостанцію марки «Мотора» та пневматичний пістолет. Інший зловмисник намагався втекти з місця злочину та був в подальшому затриманий правоохоронцями. На голові у затриманих були маски та рукавички.

При проведенні огляду правоохоронці вилучили пістолет для відстрілу гумовими кулями та два пневматичних пістолети, три ножі, дві фомки для злому замків, 2 радіостанції марки «Моторола», ручну пилку та викрутку.

Переміщалися зловмисники на автомобілі «Форт», який залишили неподалік міста. Речові докази, які знаходилися в автомобілі, вилучено та направлено на проведення експертизи.

Наразі слідчим відкрито кримінальне провадження за ч.1 статті 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до п’яти років. Ведеться досудове слідство, встановлюються причетність зловмисників до інших злочинів, вчинених, як на території району так, і області і сумісних областей.


Автор: За інформацією Лохвицького ВП ГУНП в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 березня 2016, 15:13 | Лохвиця | Кримінал
1. гість / 21 березня 2016, 15:28
Автомобіль "Форт",щось нове,мабуть "Форд".
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації