Вхід | Реєстрація

Утеплюємо балкони під ключ

Утеплюємо балкони під ключ

Минулорічне підняття цін на житлово-комунальні послуги автоматично вплинуло на тотальне утеплення як приватних будинків, так і багатоповерхівок. Виявилось, що під час проведення заходів із економії найбільше проблем виникає у власників квартир, де є лоджія або балкон. Саме їм важче всього утеплитись. Тож ми вирішили зупинитись на деяких нюансах, пов’язаних із утепленням саме модифікованих балконів.

Звичайно, власники лоджій можуть зайти на сайт http://newbalkon.com.ua/articles/sovremennaya-texnologiya-utepleniya-lodzhii-i-balkona-iznutri/ і розібратись із технологією самостійно. Та для порівняння ми також розкриємо кілька відомих нам будівельних таємниць.

По-перше, не варто забувати, що більшості пересічних громадян доводиться радіти з тієї квартири, яку вони мають. Оскільки, враховуючи сьогоднішні ціни на квадратні метри, розумієш, що можливості розраховувати на більш просторіше житло немає. От і з’єднують власники квартир комору з ванною, а балкон зі спальнею. Або взагалі, роблять із останнього окрему кімнату. Та одна справа перенести туди розкладне крісло, інше — зробити життя в цій кімнатці комфортним.

Давайте зупинимось на етапах, які варто врахувати при утепленні лоджії. Іншими словами, утеплюємо балкони під ключ.

Спочатку нам необхідно провести демонтаж усього покриття, який знаходиться в лоджії. Ці заходи проводяться для того, щоб була можливість щільно загерметизувати шви і всілякі з’єднання. До цього завдання слід поставитись дуже відповідально, так як він допоможе нам зберегти дорогоцінне тепло в оселі. Далі переходимо до монтажу віконних блоків: замінюємо дерев’яні рами на пластикові. На них так покладається левова частка відповідальності за тепло. Надважливим заходом буде гідроізоляція, яка покликана захистити конструкцію від шкідливого впливу зовнішніх факторів. Водонепроникні матеріали допоможуть забезпечити нормальну експлуатацію споруди та підвищити її довговічність. Наступний крок — утеплення стелі, стін і підлоги. Завершальним етапом стануть оздоблювальні роботи.

Щоб домогтися максимальної герметичності споруди, треба правильно підібрати матеріали для утеплення. І тоді ви зможете збудувати новий балкон за три дні.

Найчастіше серед теплоізолюючих матеріалів використовують утеплювачі, виготовлені на основі мінеральної вати. Цей матеріал має чудові теплоізолюючі властивості і не горить. При цьому він може пропускати вологу, а тому доведеться облаштовувати додатковий шар гідроізоляції. Подібними до вати властивостями володіє і скловолокно. Для утеплення підлоги використовуйте фанеру або ДСП. Також варто застосувати пінопласт. При цьому не важливо для стіни, підлоги чи стелі, оскільки він універсальний. Узагалі, матеріали на основі полістиролу прекрасно зарекомендували себе при утепленні.    

Оздоблювальні ж роботи будуть повністю залежати від фінансів власника квартири та його фантазії. Швидкого й ефективного вам утеплення.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 березня 2016, 11:02 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації