Вхід | Реєстрація

Змінився порядок призначення допомоги

Згідно постанови Кабінету Міністрів, зміни торкнулися виплат одиноким матерям та одержувачам тимчасової допомоги.

Про зміни в законодавстві повідомив Олександр Боровик, начальник відділу грошових виплат і компенсацій. Він розповів, що у Кобеляцькому районі нараховується допомога на дітей 840 одиноким матерям та 63 одержувачам тимчасової допомоги.

— Вони щомісячно отримували її до 31 грудня 2015 року включно. Із 1 січня 2016-го Кабмін змінив порядок нарахування допомоги. Відповідно до змін, призначення відбуватимуться на шестимісячний термін, на підставі розміру доходів одержувача за останні шість місяців. Та надалі їм потрібно буде звертатися кожні півроку за поновленням виплати, — говорить Боровик. — Щоб не втратити права на отримання вказаної допомоги, ці категорії населення повинні терміново подати документи до Управління праці і соціального захисту населення.

Як пояснив Олександр Миколайович, усю необхідну інформацію щодо умов отримання допомоги працівники Управління направляли на селищну та сільські ради у вигляді пам’яток. Та на сьогоднішній день до них звернулись лише 350 чоловік.

— Якщо одинокі матері й одержувачі тимчасової допомоги нададуть необхідні документи до 31 березня 2016 року, то отримають нарахування й за два попередні місяці, — наголошує Боровик. — У іншому випадку виплати нараховуватимуться з моменту подачі паперів. Тому цим категоріям населення  потрібно терміново звернутись в Управління за адресою: місто Кобеляки, вулиця Жовтнева, 2, попередньо зателефонувавши за номером 3-21-30.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 березня 2016, 18:39 | Кобеляки | Суспільство


1. рабинович / 24 березня 2016, 19:45
документы под любым предлогом не принимают,чтобы человек пришёл уже после 31 марта,придумали запись на приём и требуют справку о доходах не за полгода,а за год.Позвонивши по этому номеру вы узнаете,что вас будут готовы принять через пару месяцев
2. Виталий / 24 березня 2016, 21:38
Дробовик ты доиграешся манипуляциями, и водоввождением денег
3. нафаня / 24 березня 2016, 21:53
Пускайдля начала проверяют подленность документов... ато каждая вторая живет с мужем и получает пособие мать одиночки...Скоро буду как Теренин...пойду в актевисты... брать Боровика О.Н за руку и водить ...чтоб он сам проверял тех кто подает неправдивые документы...
4. Петро / 25 березня 2016, 07:28
3.нафаня
«каждая вторая живет с мужем и получает пособие мать одиночки...Скоро буду как Теренин...пойду в актевисты... »

Видно що ти українець. Теренін бореться з владою, а ти будеш боротися з матерями одиночками. Це дійсно по хохляцьки. Ну нехай якась жінка лишню копійку з бюджету получить, тобі то що? Якщо ти так за бюджет вболіваєш, так поборись із тими мільярдами, що вони на убой народу виділили.
5. Андрій / 25 березня 2016, 07:31
Нафаня а ты думаеш Боровик незнает?)зачем проверять, когда он от этого процентик имеет
6. нафаня / 25 березня 2016, 08:39
Лишнюю копеечку для чего???? для содержания мужа-алкаша??? так пускай эту самую копеечку выделят одинокой бабушке которая живет на одну пенсию... экономя на всем чтоб проплатить за комуналку...
7. нафаня / 25 березня 2016, 08:43
[Андрій|незнаю что он там имеет, но то что незаконно там назначают пособия я знаю.... и начинать за незаконость надо с органов которые выдают справки липовые...]]
8. Андрій / 25 березня 2016, 08:56
я 5 месяцей ждал субсидию, а моя соседка на два месяца позже понесла документы и шеколадку , и на следующий день пришла за письмом, вот так
9. нафаня / 25 березня 2016, 09:03
изначально сами поприучивали что без "благодарности" люди уже не ходят... это их работа за которую они получают зарплату!!!!Ненравится Боровику в собезе пускай возвращается в рес...
10. нафаня / 25 березня 2016, 09:05
и такого хамского приема людей как в Кобеляках нет нигде...К примеру, в Кременчуге, зайдешь в собез.. так там и раскажут и покажут и все это с улыбкой на лице... а в Кобеляках кроме слова "стенд" незнают ничего..
11. Петро / 25 березня 2016, 10:56
6.нафаня
«Лишнюю копеечку для чего???? для содержания мужа-алкаша??? так пускай эту самую копеечку выделят одинокой бабушке которая живет на одну пенсию...»

Для содержания ребенка, а не мужа алкаша. Ну, так добавь сюда еще содержание двух альфонсов. Откуда тебе ивестно, кто кого содержит? А почему ты переживая за бабушка, что вобщем-то справедливо не говоришь о том, что надо те 50 мииллиардов, которые они выделил на убой вами друг друга и в которые в конечном счете разворуют, распределить на бабушкины пенсии? Если ты так болеешь за справедливость, то с этого должен начать.
12. Петро / 25 березня 2016, 10:57
10.нафаня
«и такого хамского приема людей как в Кобеляках нет нигде..»

Потому, что быдло, оно и в гейропе быдло.
13. Чудо Юдо / 25 березня 2016, 11:54
3.нафаня
«Пускайдля начала проверяют подленность документов... ато каждая вторая живет с мужем и получает пособие мать одиночки...»

Хочете сказати що жінки, офіційно перебуваючи у шлюбі, отримують допомоги як матері-одиночки? Так це пряме порушення тоді. Можете сміливо писати заяву на працівників совбезу. Правда і в такому випадку деякі жінки можуть отримувати допомогу - ті, у яких батько їх дитини помер.
14. Степан / 28 березня 2016, 19:59
Цим би не обмежився. Звісно що будуть протестувати. Дорога проїзд, гроші, лайливі закиди, боріться з мільйонами... Таке лайно шановні пишете. Але і та копійка з мого податку взята і доволі добрі податки сплаучаємо, я хочу щоб вона використовувалась не мамкою яка що року штампує діток. І взагалі добре щоб наші майбутні "татки" і "мамки" проходили попередній курс "Батьківства" навчились ввічливості поваги і порядності а потім і своїх заводити. А то скоро у нас вже і так не залишилось ні совісті ні порядності.
15. Гершель / 28 березня 2016, 20:35
14.Степан
«щоб наші майбутні "татки" і "мамки" проходили попередній курс "Батьківства" навчились ввічливості поваги і порядності а потім і своїх заводити»

Та навіщо їх взагалі заводити, щоб виїзжали в гейропу?
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації