Вхід | Реєстрація

Турнір з футзалу серед п’ятикласників

Турнір з футзалу серед п’ятикласників

15 березня 2016 року в спортивних залах Новосанжарського НВК та Малокобелячківської ЗОШ І-ІІІ ступенів був проведений перший районний турнір Дитячої футзальної ліги Новосанжарського району сезону 2016 року серед шкільних команд 5‑х класів, у якому взяли участь 8 команд з Новосанжарського та Полузірського НВК, Малоперещепинської, Нехворощанської, Руденківської, Кустолівської, Драбинівської, Малокобелячківської загальноосвітніх шкіл.

З вітальним словом до юних футболістів звернувся голова районної ради, голова районної федерації футболу Геннадій Супрун, який побажав учасникам нових спортивних звершень та рекордів.

Ігри проходили у двох групах по 4 команди в кожній, згідно регламенту проведення турніру. У матчі за третє місце перемогу здобули спортсмени Малоперещепинскої ЗОШ І-ІІІ ступенів. А перемогу здобули юні спортсмени Новосанжарського НВК. Вони у фіналі переграли однолітків Малокобелячківської ЗОШ І-ІІІ ступенів, які, відповідно, стали другими.
Кращими спортсменами турніру стали: Денис Бредун (Малоперещепинська ЗОШ), Дмитро Губарик (Кустолівська ЗОШ), Артем Бойко (Новосанжарський НВК), Владислав Овчаренко (Малий Кобелячок).


Результати жеребкування матчів 1/16 кубка Новосанжарського району з міні-футболу

Субота, 26 березня

10:00 «Водограй» — «Старс»
11:00 «Кернел» — «Оріль-2»
12:00 «Сокіл» — «Оріль»
13:00 «Гетьман» — «Ворона»
14:00 «Сокіл-2» — «Козубівське»
15:00 «Штурм» — «Омега»


Неділя, 27 березня

10:00 «Чиста криниця-2» — «Зоря-3»
11:00 «Чиста криниця» — «Ветеран»
12:00 «Зоря-2» — «Дружба»
13:00 «Маяк-2» — «Полузір’я»
14:00 «Солод» — «Омега-2»
15:00 «Ворскла» — «Чкалова»


Автор: Прес-служба районної ради


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 березня 2016, 12:34 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації