Вхід | Реєстрація

«Усіх гостей та присутніх вітаємо з Масляною»

«Усіх гостей та присутніх вітаємо з Масляною»

Такими словами зустрічали гостей в Китайгородському ДНЗ «Калинка».

Кожного року, за традицією, колектив цього закладу радує дітлахів розвагами на Масляну: іграми, конкурсами, таночками.

— Цього року ми вирішили змінити традицію проведення весняної розваги і провели свято Масляної на «Весняному ярмарку», — розповідає завідувач «Калинки» Лариса Костенко. Свято вийшло із жартами, веселим настроєм, запальною музикою, хороводами. До підготовки долучилися не тільки маленькі вихованці, а і їхні батьки, — продовжує Лариса Борисівна. — Кожна група садочка поповнювала стіл з товарами на продаж. Тож мами і бабусі нашої малечі виготовили різноманітні солодощі, якими смакували діти. Не залишилися осторонь і педагоги закладу, долучившись до створення якомога ширшого асортименту солодощів. А посмакувати було чим! Від кількості смаколиків захоплювало дух: здобні кекси, апетитні тістечка, пузаті булочки, шоколадні «їжачки», заварні «лебеді», вишукані тортики, печиво різних форм, кольорів та розмірів та ще багато смачного. А кухарі садочка пригощали усіх присутніх духмяним чаєм з ароматними травами та медом.

Ярмарковий стіл був прикрашений в українському стилі. Кожна страва мала цінник у вигляді весняної квітки. Окремо стояв стіл для чаювання, на якому красувався самовар, прикрашений українським рушником та віночком зі стрічками.

До ярмарку усіх присутніх запросила вихователь старшої групи Олена Костенко. А діти цієї групи були продавцями, завзято рекламували саморобні витвори кондитерського мистецтва. Красуня -україночка в національному вбранні (помічник вихователя старшої групи Любов Кривич) пропонуючи ярмаркові товари, кожному покупцеві дарувала «усмішку на здачу» та добре слово на додаток.

Запросили на ярмарок і мешканців навколишніх будинків, розташованих поблизу «Калинки». Сусіди виявилися дуже вдячними покупцями. Поки дорослі обирали смаколики, ведуча з дітьми водила «Кривий танок». Далі розваги продовжувалися конкурсами «Хто сильніший», «Перенеси горіхи», естафетами з м’ячами, стрічками, прапірцями. На завершення розваг, після заклички «Зиму проводжаймо, весну красну закликаймо», діти з вихователями завели веселий хоровод «Ой, минула вже зима».

Усі кошти, виручені з продажу товарів, працівники вирішили використати на озеленення майданчиків весняними квітами в усіх вікових групах. Загальними зусиллями під час акції було зібрано 688 гривень. Адміністрація дитячого закладу висловлює подяку всім учасникам ярмаркової акції.


Автор: Олена МАРЕНИЧ, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 березня 2016, 15:29 | Царичанка | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації