Вхід | Реєстрація

Кубок. Завдання — потрапити у шістнадцять

Кубок. Завдання — потрапити у шістнадцять

Із новосанжарського міні-футбольного кубка вже вилетіли два представники вищої ліги. Далі буде ще цікавіше, адже до боротьби зі стадії 1/8 долучаються лідери «вишки».

 

П’ять голів Суботіна і виліт «Чистої криниці»

У першому раунді жереб звів між собою двох представників вищої ліги: «Ветерана» та «Чисту криницю». Уболівальники очікували від цього матчу напруженої боротьби та видовищного футболу. Забігаючи наперед, скажемо, що видовище дійсно вийшло, а от із боротьбою не склалося.

По-перше, «Чиста криниця» вийшла на матч без замін, маючи у протоколі гри лише п’ять футболістів. Одразу було зрозуміло, що футболістам із Драбинівки доведеться відбігати усі п’ятдесят хвилин без відпочинку проти сильного та організованого суперника.

По-друге, «Чиста криниця» знову вирішила поекспериментувати. І вирішила пограти з п’ятим польовим гравцем на місці голкіпера. Місце у воротах номінально зайняв Дмитро Хмара, який більшу частину матчу проводив на чужій половині поля. У такий спосіб футболісти «ЧК» намагалися реалізувати чисельну більшість на чужій половині поля і зрештою забити гол. Але у цьому матчі схема не спрацювала.

«Ветеран» досить швидко відкрив рахунок. Артур Корнійчук пробив з-під захисника, і воротар драбинян не встиг відбити цей удар: 1:0. Далі за справу взявся один із лідерів новосанжарців Євген Суботін. Він двічі забив суперникам у першому таймі та зробив рахунок розгромним (3:0) ще до перерви.

У другому таймі малюнок гри не змінився. «Чиста криниця» контролювала м’яч, частіше била по воротах, але… пропускала у свої. На початку тайму Євген Суботін перехопив м’яч на своїй половині поля і закотив у порожні ворота суперників свій третій гол. Потім  забив ще один. Гегемонію Євгена перервав Валерій Карюк, який ударом від поперечини забив шостий гол своєї команди: 6:0!

Сьомий гол своєї команди знову забив Євген Суботін, який у сумі записав на свій рахунок п’ять м’ячів. І лише потім нарешті почала забивати «Чиста криниця». Спочатку Олексій Хмара першим устиг на добивання і розпечатав воротаря суперників: 7:1. Ще за кілька хвилин швидке перепасовування драбинян таки дало свої результати: Микола Удовенко лишився сам на дальній стійці та закотив круглого у порожні ворота (7:2). Останній гол у матчі також забив футболіст «Чистої криниці». Віталій Баранович із другої спроби відправив м’яч у сітку і дещо підсолодив поразку від новосанжарців: 7:3.

 

«Штурм» вибиває «Омегу»

Новосанжарська «Омега», яка у цьому сезоні так і не взяла жодного очка у матчах вищої ліги, у кубковій грі зустрічалася з бронзовим призером третьої ліги, «Штурмом» із Великих Солонців. Як не дивно, але гра повністю пройшла під контролем команди з нижчої ліги. Футболісти з Великих Солонців першими відкрили рахунок і вже у першому таймі довели його до розгромного після двох м’ячів Богдана Мухи та голів Михайла Булиша і Борислава Мухи. «Омега» зуміла дещо оговтатись лише у другому таймі і дещо скоротила відставання у рахунку після м’ячів Дениса Міщенка та Миколи Яловеги. Утім, відігратися новосанжарцям цього дня не судилося. Далі забивали лише футболісти «Штурму». У другому таймі вони відзначилися ще п’ять разів і більш ніж переконливо здобули право на прохід до наступного раунду: 9:2.

 

У 1/8 — дві «Орілі»

Пройшли до шістнадцятки і два представники Нехворощі. Спочатку «Оріль-2», переможець третьої ліги, досить впевнено вибила з розіграшу команду другої ліги, «Кернел» із Поліг. Гра проходила під диктовку нехворощанських футболістів. Найпомітнішим у їх складі був Едуард Коваль, який у підсумку відзначився покером. У другому таймі, уже за крупного рахунку на користь «Орілі-2», на полі з’явилися справжні футбольні ветерани з Нехворощі. І не просто з’явилися, а й відзначилися голами. Спочатку розстріляв сітку воріт досвідчений Василь Чигрин, а потім забив і один із організаторів команди Віктор Дубович, який за кілька секунд до того лише вийшов на заміну. Наприкінці матчу нехворощани впевнено перемагали з рахунком 8:2. Проте вже перед фінальним свистком футболісти з Поліг дещо підсолодили гіркоту поразки: двічі відзначився у воротах їх форвард Денис Сіміон і зробив розрив у рахунку не таким катастрофічним. 8:4 — перемога «Орілі-2».

Інша «Оріль», та, що з другої ліги, зустрічалася зі своїми географічними сусідами: «Соколом» із Соколової Балки. Гра вийшла напружена, цікава і багата на моменти. Проте більше щастило у їх реалізації гравцям із Нехворощі. Після голів Вадима Сороки, Максима Шкарупи та Ростислава Яловеги нехворощани впевнено вигравали у суперників з рахунком 3:0. У другому таймі ще по разу відзначилися головний бомбардир «Орілі» Геннадій Пеляк та їх капітан Ярослав Яловега. І лише дубль лідера атак «Сокола» Володимира Дегтеренка не дозволив грі повністю втратити інтригу. Наприкінці матчу футболісти з Соколової Балки мали ще кілька моментів для скорочення рахунку, але поступилися: 5:2.

Результати решти матчів 1/16: «Солод» — «Омега-2» — 14:2, «Зоря-2» — «Дружба» — 8:0, «Старс» — «Водограй» — 6:1, «Чкалова» — «Ворскла» — 2:2 (5:4 — по пенальті), «Чиста криниця-2» — «Зоря-3» — 9:5, «Гетьман» — «Ворона» — 6:2, «Сокіл-2» — «Козубівське» — 2:6, «Маяк-2» — «Полузір’я» — 4:3. У 1/16 до дванадцяти команд, які пройшли перший раунд відбору, додадуться лідери вищої ліги: «Темп», «Зоря-1», «Колос» та «Маяк».
Матчі 1/8 відбудуться 2‑го квітня. Матчі 1/4 — 4‑го квітня.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
31 березня 2016, 11:05 | Царичанка | Спорт і здоров'я


1. за правду / 1 квітня 2016, 18:57
Дайте мені відповідь на такі прості запитання :
Навіщо було грати гру «Маяк-2» - «Полузір’я» якщо перші не з’являться на гру проти «Темпа»
Що в нас за чемпіонат такий? Команда яка зайняла 2 місце в своїїй групі,вибачте мене, що, ЗЛЯКАЛАСЬ ГРАТИ З ЧЕМПІОНОМ ВИШКИ? Вийди зіграй! Тебе що хтось З’ЇСТЬ? Це на користь все «Темпу» адже вони вийдуть свіженькі більш за все що на гру «Ветераном» який чесно відбігає в сб! не хоче «Маяк-2» грати нехай приїде «Полузір’я» у всих є телефони!зараз не проблема зв’язатись!!!
На мою суб’єктивну думку потрібно міняти всих хто керує чемпіонатом!! Посадіть туди декількох повністю адекватних людей!! А не таких,як ці….. які на конкретне запитання посміхаються бо розуміють що не праві, і корчать з себе дурачків, посилаючи все один на одного! ЗА ЩО ВАМ ГРОШІ ПЛАТЯТЬ?
2. за правду / 1 квітня 2016, 19:01
зате паралельноо яка ж справедливість проснулась..
Команду Старс Ст.Санжари знято із розіграшу міні-футболу 2016р,через не заявленого гравця, "вперед "Водограй" ??" який відверто провалив гру з "Старсом"(1:6)
3. за правду / 1 квітня 2016, 19:07
Вова Паршевлюк, можеш дати мені відповідь чому в нас все так через оте місце? чи хто небуть зробіть ласку дайте відповідь чому так? "Маяк2" команда в якій 10 чоловік(на фото з медялями)
чому так??
4. 313а / 2 квітня 2016, 12:02
До чого тут організатори? Це проблеми Маяка-2, що вони не хочуть грати з Темпом. А Старс чесно зняли зі змагань, тому що вони порушили регламент. До чого тут організатори? Ти трохи ізвілвни свої напрягайся, перед тим як писати щось!
5. Гай Фокс / 2 квітня 2016, 16:57
4.313а
«Старс чесно зняли зі змагань»
Може треба було зарахувати технічну поразку через незаявленого гравця е даному матчі чи матчах, а не дискваліфіковувати команду на весь турнір? Невже регламент у Санжарах такий радикальний?
6. Хтосьнапукавбуряком / 2 квітня 2016, 17:18
В таких випадках зараховують технічну поразку.
7. за правду / 4 квітня 2016, 08:24
|313а|Ти трохи ізвілвни свої напрягайся, перед тим як писати щось!
ти, ізвіліна!!!! в нас в чемпіонаті все через оте місце! потрібно наказувати комади які не являлись на кінечні ігри чемпіонату тут зараз таке ж саме!!
8. 7777777W / 4 квітня 2016, 09:02
Як не знаєте чого МАЯКА2 на грі не було так нехер триндіти! А для особенних Темп гру не захотів переносити, бо без легіонерів грати з Маяком2 не захотіли, можливо як ви кажете "ЗЛЯКАЛИСЯ?"А в Маяка в время коли мала відбутися гра було лише 4 гравця! ТАК зрозуміло!
9. 313а / 4 квітня 2016, 16:13
5.Гай Фокс
«Старс чесно зняли зі змагань»
Може треба було зарахувати технічну поразку через незаявленого гравця е даному матчі чи матчах, а не дискваліфіковувати команду на весь турнір? »

Хіба це була дискваліфікація? Поразка у кубку це й значить виліт із турнуру. Їх ніхто не дискваліфіковував.
10. 313а / 4 квітня 2016, 16:19
в нас в чемпіонаті все через оте місце! потрібно наказувати комади які не являлись на кінечні ігри чемпіонату тут зараз таке ж саме!!
Хто не з’явився? Шо ти мелеш? Чим тобі організатори не вгодили?
Ніхто не повинен переносити ігри, які затверджено федерацією? Те, що Темп не згодився переносити гру - це їхнє право. Гра була запланована на 11. А те, що гравці Маяка-2 не з’явилися, так це їхня проблема. Кого і за що ти критикує?
11. Манчестер юнайтед / 6 квітня 2016, 11:49
Скажу вам хлопці відверто, у Маяка-2 на гру з Темпом не було лише двох гравців, які писали ЗНО!Чому решта не захотіла грати - це їхнє суб"єктивне право!До речі, була пропозиція від Темпу зіграти матч у п"ятницю вечером...Ще одна замітка усім шанувальникам футболу: жодного разу на прохання Темпу у минулих роках чемпіонату, ні одна команда не хотіла переносити гру, а тим більше йти на зустріч!Так що давайте будемо послідовними...
12. Манчестер юнайтед / 6 квітня 2016, 11:55
До речі, хто там писав, що Темпу вигідно було не грати в суботу, а Ветеран виморений після гри з Оріллю...?Навпаки, Темп не грав в міньку близько місяця, і суботня гра з Маяком-2 була б хорошою розминкою для них. Так що, Ветеран підходив до матчу у кращій формі ніж Темп. Те що рахунок зустрічі зафіксовано 8:4 на користь Темпу - це різниця у класі між чемпіонами і п"ятою командою чемпіонату на сьогоднішній день...
13. Тянем зорю / 7 квітня 2016, 09:19
Мені цікаво,якби зіграли маяк 2 і темп,який би був рахунок?15:0 чи більше?)Так що радуйтесь що 3:0)
14. Тянем зорю / 7 квітня 2016, 09:19
І хватить нить.
15. 7777777W / 7 квітня 2016, 09:57
Ніхто на п"ятницю гру не предлагав переносити між МАЯКОМ2 і Темпом і для особих 2 було на ЗНО, а в інших на время гри не виходили по причинам приїхати ! Плакали б якби Маяк2 виграв у Темпа, а так без легіонерів грати не захотіли, бо знали , що програть простим хлопцям з МАЯКА2!!!
16. Манчестер Юнайтед / 7 квітня 2016, 13:43
Слухай, п"ять сімьорок, запитай у гравців Темпу, що вони хотіли зіграти в п"ятницю з Маяком-2, але ваш Підопригора не дочекавшись відповіді від представника Темпу почав звонити і просити Супруна ГІ.(голову райради), щоб той сприяв у переносу матчу!Після цього інциденту гравці Темпу категорично відмовились переносити гру!У нас футбол, а не політика!Зверніться ще раз до Супруна, може чимось іншим поможе)))
17. Манчестер Юнайтед / 7 квітня 2016, 13:48
Ти кажеш, що Темп програв би Маяку-2!?Слухай Вася, радуйтесь, що вам технічну поразку зарахували!!!Ветеран получив 8 голів, а ви б 18!!!Я б взагалі за неявку команди на матч не допускав би її для участі в наступному чемпіонаті...
18. Баклажан / 8 квітня 2016, 16:47
Як у вишку вийдете,то зіграємо і не раз!А пока з другої чи в якій ви там лізі граєте у 5???)))То там ваш рівень)
19. 7777777W / 12 квітня 2016, 21:17
МАЯК2 грає хоч своїми силами ,а не 4 чи скіти там тих легіонерів !!! Без легіонерів зіграй і подивимся тоді на твій рівень умнік бля!
20. 7777777W / 12 квітня 2016, 21:19
МАЯК2 хоч грає своїми силами , а не легіонерами сіки там їх 4 -5 ??? Зіграй без легіонерів і всі подивляться на твій рівень!
21. гість / 12 квітня 2016, 21:24
19.7777777W
« не 4 чи скіти там »

20.7777777W
« сіки там їх »

Дійсно-
19.7777777W
«умнік бля!»
22. Манчестер Юнайтед / 20 квітня 2016, 13:15
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
Слухай Вася чи як тебе там, Темп вигравав другу лігу з першого разу і виходив у фінал кубка без квітян, якщо ти мудак вважаєш їх легіонерами!!!А ти лох граєш і гратимеш у третій лізі - то твій рівень.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації