Вхід | Реєстрація

У Кобеляках може з’явиться парк розваг

У Кобеляках може з’явиться парк розваг

Із надійних джерел тижневику «ЕХО» стало відомо, що невдовзі в місті збудують комплекс для відпочинку.

Читачі газети та відвідувачі редакційного сайту, які слідкують за розміщеними на ньому відеосюжетами, пам’ятають, як міський голова Олександр Копелець неодноразово наголошував на необхідності терміново провести реконструкцію парку імені Богдана Хмельницького. Із цього приводу в лютому місяці Кобеляцька міська рада оголосила конкурс на кращий проект. Кілька тижнів тому до міськради звернувся столичний інвестор, який готовий вкласти свої кошти в нього. Згідно задумів бізнесмена, на реконструкцію парку витратять близько 27 мільйонів гривень. Інвестор планує замінити асфальтне покриття плиткою, установити ліхтарі, які працюють від сонячної енергії, камери відеоспостереження та лавки для відпочинку. Крім того, поряд із відділом освіти з’явиться ігровий майданчик для дітей. Із боку вулиці Раїси Кириченко (Калініна) збудують сучасні волейбольний, міні-футбольний (додатковий) майданчики та майданчик для гри в теніс. Не забули проектанти і про місцевих спортсменів‑любителів. З боку вулиці Героїв Небесної Сотні (Московська) для них встановлять тренажери. Цими благами усі бажаючі користуватимуться безкоштовно.

Та це відбудеться за умови, якщо міські депутати дозволять столичному бізнесмену побудувати в парку розважальний комплекс. Його вартість поки що не оголошується. Та самі розумієте, що це не один десяток мільйонів. При цьому кореспонденти дізнались, що будівництвом керуватиме досить відомий в Україні архітектор Дмитро Васильков, засновник проектної групи «Архітектор і К°». На місці літнього танцювального майданчика та кафе «Молодіжне» архітектор планує збудувати зменшену копію Діснейленду. Звичайно, що кількість гірок буде значно меншою, ніж у американському парку розваг. Та Васильков запевняє, що вони вражатимуть навіть найбільш вибагливих любителів цих розваг. Щоправда, для втілення ідей відомого архітектора територія парку потребує розширення. Тому з власниками прилеглих будинків попередньо обговорювалась можливість продажу садиб.

У комплексі для відпочинку працюватимуть шістдесят чоловік, включаючи обслуговуючий персонал кафе та охорону парку. Інвестор повідомив, що заробітна плата буде прирівняна до столичної. На думку бізнесмена, Кобеляки займають вигідне географічне положення, виграють за рахунок екології і туристичного потенціалу. У парк розваг зможуть приїздити жителі Кременчука, Полтави і Дніпропетровська. Тим паче, що його аналогу немає в жодному з цих міст.

Є в цьому задумі і негативний момент. Справа в тому, що через розміри комплексу доведеться спиляти багато дерев. Тож керівництво міста не впевнене, що кобелячани схвалять ці заходи.

Проект із реконструкції парку розглянуть на одній із сесій міськради. Якщо міські обранці погодять його, то будівельні роботи розпочнуться відразу, як буде підготовлена необхідна документація. Із цього ж моменту розпочнеться набір та підготовка кадрів для роботи в комплексі. Попередньо інвестор оголосив, що бажаючі працювати можуть надсилати свої резюме на електронну пошту [email protected], де обов’язково потрібно вказати паспортні дані, попереднє місце роботи та посаду, на яку претендує майбутній працівник. Вікові обмеження: від 18 до 40 років. Вища освіта не обов’язкова.

:-)


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 квітня 2016, 10:31 | Кобеляки | Цікаве


1. читач / 1 квітня 2016, 10:53
Дерева спиляють на дрова і нічого не побудують
2. гість / 1 квітня 2016, 10:54
Нью-Кобеляки...
3. Дмитро / 1 квітня 2016, 11:12
Первые апреля ! Хотя шутка так себе . Лучше б написали что на месте Маркетопта , откроют планетарий , или что 1-го апреля с 10.00 до 12 .00 в системе центрального водоснабжения вместо воды будут пивасик качать . Шутите люди , улыбайтесь , это жизнь продлевает .
4. Юрко / 1 квітня 2016, 12:08
Тому з власниками прилеглих будинків попередньо обговорювалась можливість продажу садиб.
У комплексі для відпочинку працюватимуть шістдесят чоловік, включаючи обслуговуючий персонал кафе та охорону парку. Інвестор повідомив, що заробітна плата буде прирівняна до столичної. На думку бізнесмена, Кобеляки займають вигідне географічне положення, виграють за рахунок екології і туристичного потенціалу. У парк розваг зможуть приїздити жителі Кременчука, Полтави і Дніпропетровська. Тим паче, що його аналогу немає в жодному з цих міст." /цитата з Ехо /
Краще збудувати сучасний Космодром , щоб не під Кунівкою зорельоти інопланетян сідали бо дуже жорстка посадка на полі озимини.А зарплата персналу з місцевих в кількості 666б буде ще більша ніж у Києві....
5. перекотиполе / 1 квітня 2016, 12:24
3.Дмитро
«1-го апреля »

3.Дмитро
«с 10.00 до 12 .00»

3.Дмитро
«. Шутите люди , улыбайтесь , это жизнь продлевает .»

:-) якось так..
6. Митрофан / 1 квітня 2016, 12:25

Коментар видалено за порушення пункту 2.3 Правил користування сайтом
7. Митрофан / 1 квітня 2016, 12:32

Коментар видалено за порушення пункту 2.9 Правил користування сайтом
8. Петлюрівець / 1 квітня 2016, 12:43

Коментар видалено за порушення пункту 2.9 Правил користування сайтом
9. плазма / 1 квітня 2016, 18:01
с 1-м апреля-ля-ля-ля-ля-ля-ля!!!!!!!!!!!!!!
10. Дід Панько / 1 квітня 2016, 18:26
Дивно! A я чув плітки що будуть будувати в Кобеляках метрополітен Кобеляки - Європа, а воно тільки міні Діснейленд!
11. 1 гість / 2 квітня 2016, 19:05
Задум не такий вже й поганий, тільки все ж,як говорив Станіславський,-НЕ ВІРЮ!!!
12. Критик / 3 квітня 2016, 02:35
Цікаво скільки іді... легковірних, скинули паспортні дані на електронку:)
13. Степан / 3 квітня 2016, 09:24
Я скинув фото на пошту
14. Юрко Борисович / 3 квітня 2016, 10:33
13.Степан
«Я скинув фото на пошту»

Скинь ще фотку своєй красавиці Степаниди!Щось давно від ней не було коментів.
15. Петлюрівець / 3 квітня 2016, 20:32
Винахід італьянця Россі...Де змушені були підтвердити: ось ця фитюлька, розміром з великий олівець, видає енергії, як потужна ТЕС або АЕС. Мегавати! Це означає, що Е-САТ можна забезпечити кожен будинок і підприємство, вставляти їх в автомобілі і літаки, і т. З усіма прекрасними і жахливими наслідками для світової енергетики, описаними вище.
Відсутність самого Россі на місці проведення тесту говорить про те, що йому вдалося взяти під контроль спікання порошку, і що Е-САТ практично готовий до серійного випуску. Проте з’явилися відомості, що винахідника все-таки змусили продати своє дітище на умовах, від яких він не зміг відмовитися. Россі відтерли від грандіозного ринку, залишивши йому почесну роль винахідника. Тепер він не займається стратегією введення генератора в масове виробництво, а скоріше за все ті, хто управляє фінансовими потоками від продажу вуглеводнів. І коли, нарешті, людство отримає генератор Россі у вільне користування, як і раніше неясно.
Втім, можна з упевненістю стверджувати, що зовсім утримати під замком цей винахід вже не вдасться. У десятках лабораторій світу вчені намагаються розгадати таємницю Россі, намацати секрет його каталізатора, створити теорію самого процесу. Можна прогнозувати, що в один диявольськи розрахований момент на ринок буде викинуто мільйони генераторів Е-САТ, і це повністю зруйнує економіку деяких країн, які живуть за рахунок видобутку вуглеводнів. Вам підказати, яких?.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації