Вхід | Реєстрація

Кобеляцькі каратисти вчетверте вибороли кубок

Кобеляцькі каратисти вчетверте вибороли кубок

«Завжди в бойовій готовності» — такого принципу дотримуються вихованці спортивного центру карате і кобудо «Дзансін», який працює в Кобеляках.

Уже вкотре його члени доводять, що вони є сильними, вольовими спортсменами, які мають право представляти Полтавську область у турнірах всеукраїнського та міжнародного рівнів.

Один із таких чемпіонатів наприкінці березня пройшов у Черкасах. Цього разу на змаганнях із карате та кобудо з різних куточків країни прибули майже 400 учасників. Тож вихованцям кобеляцької школи карате довелося зустрітися на татамі з спортсменами різних течій єдиноборств.

37 хлопців і дівчат із Кобеляцького району, змагаючись за призові місця, вкотре довели свою спритність, силу, витримку та вміння. Більшість із них подали заявки на участь одразу в кількох видах змагань, цим самим здивувавши організаторів своєю різносторонністю. Окрім учасників, Кобеляцький район представляли рефері та судді різних категорій.

Чемпіонат тривав 12 годин. Увесь цей час вихованці «Дзансін» підтримували та вболівали один за одного, чим довели свою дружність і згуртованість. Результатом їхньої злагодженої співпраці стали завойовані 63 медалі: 17 золотих, 32 срібних та 14 бронзових. Крім того, уже вчетверте кобеляцькі каратисти вибороли кубок за друге загальнокомандне місце.


Автор: Дмитро Тараненко, головний тренер «Дзансін»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 квітня 2016, 11:16 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації