Вхід | Реєстрація

Ролі виконували театрали-аматори

Ролі виконували театрали-аматори

Минулої суботи в Кобеляцькому РЦКД пройшла вистава «Фараони».

Режисером-постановником вистави була Тетяна Гуєвська, директор Кобеляцького РЦКД. Вона розповіла «ЕХО», що підготовчі роботи до показу тривали протягом двох місяців:

— Виставу спеціально готували до Дня театру та Дня сміху. Усі ролі виконали учасники народного аматорського театру, який працює при районному Будинку культури. Також на сцені з’явились юні актори Валерія Василенко і Артем Наумов.

П’єса, яку Олексій Коломієць написав ще в 1961 році, відома багатьом українцям. Здавалося б, доволі простий сюжет: чоловіки помінялись обов’язками з жінками. Та виявилось, що жіноча праця дуже нелегка і справитись із усіма завданнями сильна стать не в змозі.

Ніяк не вдавалось Тарану, роль якого зіграв Дмитро Срібний, замісити тісто на пироги, Ониськові (Дмитро Бобрищев) видоїти корів, а Оверкові (Олег Шабалтій) покроїти донькам плаття. Не легше біля свиней було і Аристарху (Артем Письмак): так працював, що й спину розігнути не міг. Чоловіки все причитали, яка їм тяжка доля випала.

Жінки ж, у свою чергу, набагато краще справились із чоловічими обов’язками. Одарка (Наталія Слісаренко), Ганна (Тетяна Гуєвська) і Ульяна (Альона Єлізарова) встигали і гучно відпочивати, і чоловіками своїми командувати. Пісні виконували учасники колективу «Ворскла», а музичний супровід забезпечив колектив «Кобеляцькі джерела» під керівництвом Валентина Прядка.

На виставу зібрались багато глядачів. Вони досхочу насміялись із чудової гри акторів. Усі присутні залишились задоволеними виступами місцевих артистів, за що нагородили їх шквалом аплодисментів.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації