Вхід | Реєстрація

Школярка ініціювала прибирання

Школярка ініціювала прибирання

Минулої суботи в Царичанці, у районі пляжу «Широке», небайдужа та ініціативна молодь провела суботник.

І хоча хлопців та дівчат було небагато, усього 6 чоловік, прибрали досить велику територію. Причеп легкового автомобіля був завантажений пакетами зі сміттям, яке потім утилізували на сміттєзвалищі в Івано-Яризівці. Коштами допомогла селищна рада.

Навіть похмура і холодна погода не зашкодила ентузіазму молодих. За словами громадського активіста Олега Чорнобривця, про суботник знало чимало людей, але з якихось причин не прийшли.

— Велика подяка учасникам прибирання, — каже Олег. — А наводили чистоту на околицях пляжу Анастасія Кузнецова, Надія Грішіна, Інна Довбиш, Олександр Свищук, Олег Чорнобривець. Ініціатором і натхненником цього заходу була Яну Овчаренко. Вона школярка, навчається у місцевій школі і має небайдуже серце. Яні боляче дивитися на результат людського невігластва і відсутність культури. Вона сама ніде не смітить і прагне, щоб навколишній оточуючий світ був чистим. Тож закликала таких же однодумців до праці.

Від імені молодіжної групи Олег Чорнобривець висловлює подяку тим, хто долучився до прибирання: забезпечив сміттєвими мішками та іншим інвентарем. Андрій Чумак допоміг відвезти сміття. Сергій Палюх допоміг з бензином і забезпечив господарськими рукавичками.


Автор: Олена МАРЕНИЧ, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 квітня 2016, 10:00 | Царичанка | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації