Вхід | Реєстрація

Ветерани волейболу перемогли молодих

Ветерани волейболу перемогли молодих

Село Могилів вважається одним із спортивних сіл Царичанського району.

27 березня, у неділю, у приміщенні Могилівської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулися змагання з волейболу між ветеранами та молоддю. За пропозицією ветеранів волейбольного спорту, були відновлені змагання на кубок земляка, Героя Радянського Союзу Іллі Шишканя. Турнір був організований за підтримки голови об’єднаної громади Валерія Дружка та директора школи Лесі Моні.

Серед гравців молодіжної команди були місцеві жителі та гості (вік 25–30 років), а серед ветеранів — місцеві фермери, мисливці, підприємці (вік 45–55 років). Чоловічу збірну прикрашала єдина жінка, кандидат у майстри спорту Олена Марчук. Суддею змагань був Віктор Тертишник.

Перед початком гри спортсменів підтримала і привітала директор школи Леся Моня. Вона побажала учасникам здоров’я та спортивного завзяття. У напруженій ігровій баталії перемогла команда ветеранів з рахунком 2:0 (25:22 і 26:24).

У процесі змагань молодь вперто не хотіла здавати свої позиції. Вона грала енергійно, завзято: то виривалася вперед, то поступалася. А ветерани, ніби відчуваючи свої переваги, грали впевнено, неспішно та спокійно йшли до перемоги. У результаті цікавого поєдинку ветерани все ж таки отримали перемогу. Директор школи Леся Моня вручила переможцям заслужений переможний приз — перехідний Кубок, який буде зберігатися у шкільному музеї. За нього змагалися ветерани спорту Володимир Турлук, Сергій Невтриніс, Віктор Бажан, Дмитро Кібець, Михайло Стратій, Олександр Смик. Команду молодих спортсменів представляли Володимир Смик, Володимир Кобзар, Олена Марченко, Максим Мізь, Михайло Сніжко, Олексій Алексанян.

У могилівських ентузіастів спорту великі плани. Як зазначають самі спортсмени, восени, коли завершаться польові роботи, вони розпочинають постійні тренування. Це допомагає підтримувати спортивну форму, удосконалювати свою майстерність.


Автор: Олена МАРЕНИЧ, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 квітня 2016, 18:05 | Царичанка | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації