Вхід | Реєстрація

Наша позиція

23 березня у приміщенні селищної ради відбулися громадські слухання, у яких взяли участь представники громади і керівництво району. Головним на зібранні було питання щодо підвищення для населення тарифів на водопостачання та водовідведення, які районна влада найближчим часом планує підвищити у 2–3 рази. Зараз триває обговорення.

Громаду селища надзвичайно турбує позиція КП «Царичанське ВОЖКГ», яке сформувало непідйомні для простих людей тарифи на воду і намагається переконати нас у правильності такого кроку. І таку цінову політику керівники комунального підприємства разом із владою району збираються втілити в життя. Але ми, царичанська громада, з усією відповідальністю заявляємо на широкий загал, що категорично не згідні з підвищенням тарифів на воду. Ми не дозволимо утворення таких «варварських» цін, тим більше, що в умовах економічної і політичної кризи в державі це вважатиметься злочином проти людей, які й так знаходяться за межею бідності. Наша позиція чітка і незмінна: «ні!» тарифам, які нав’язує громаді влада! Якщо виникне критична ситуація, то громада буде відстоювати свої права в суді.

Наші претензії, зауваження та пропозиції були внесені до протоколу, який вівся на зібранні представниками громади. Ми сподіваємося, що у процесі обговорення все ж таки дійдемо до взаємного порозуміння з владними структурами району, на яких покладено вирішення такого важливого для громади питання.


Автор: Анатолій Войченко, мешканець Царичанки, уповноважений від громади


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 квітня 2016, 15:15 | Царичанка | Суспільство
1. Степан / 2 квітня 2016, 17:11
Тарифи нормальні,менші ніж у Европі.онуки казали
2. Хтосьнапукавбуряком / 2 квітня 2016, 17:17
Так і до третьго майдану недалеко
3. Борисович / 2 квітня 2016, 17:23
Автор: Анатолій Войченко, мешканець Царичанки, уповноважений від громади
Кобелячани учіться у царичанськой громади відстоювати права
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації