Вхід | Реєстрація

Царичанське відділення поліції повідомляє

Чиї дерева?

17 березня до чергової частини відділення поліції надійшло повідомлення від жителя Преображенки, що у їхній місцевості на дорозі застряг вантажний автомобіль марки «Мерседес», у якому знаходяться дерев’яні колоди і спиляні дерева.

Працівники поліції, виїхавши на місце події, затримали водія та його вантаж і супроводили їх до поліції. Правоохоронниками було направлено клопотання до Царичанського районного суду з метою накладення арешту на вантажівку. Але суд клопотання не задовольнив. Тому, відповідно до його рішення, поліція повернула автомобіль власнику. За законом, рішення суду є обов’язковим для виконання усіма фізичними та юридичними особами, підприємствами, установами та організаціями на території держави. За невиконання рішення суду передбачена кримінальна відповідальність.

Вантаж автомобіля конфісковано на користь держави. За фактом триває слідство.

 

Працівника Царичанського відділення поліції затримано за хабар

Оскільки цей факт Царичанське відділення поліції не коментує, повідомлення взято із матеріалів прес-служби СБУ у Дніпропетровській області. Цитуємо: «22 березня 2016 року військовою прокуратурою Дніпропетровського гарнізону Південного регіону України спільно з працівниками Служби безпеки України у Дніпропетровській області при одержанні неправомірної вигоди у розмірі 20 тисяч гривень затримано заступника начальника Царичанського відділення Новомосковського відділу поліції ГУ Національної поліції у Дніпропетровській області. Заповзятливий капітан поліції, — йдеться у повідомленні, — забажав збагатитися за рахунок інших осіб шляхом використання наданої влади та свого службового становища. Правоохоронець вимагав 20 тисяч гривень від місцевого мешканця за закриття кримінального провадження щодо незаконних операцій з металобрухтом та повернення вилученого автомобіля марки «КамАЗ».

Як зазначається у повідомленні, правоохоронці затримали здирника під час отримання частини хабара в 10 тисяч гривень.

Предмет хабара вилучено. Зловмисника затримано, тривають невідкладні оперативно-слідчі дії для встановлення інших фактів його протиправної діяльності. Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу. Досудове розслідування за фактом вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди), здійснюється військовою прокуратурою Дніпропетровського гарнізону Південного регіону України.

 

Зловмисники обікрали Могилівську сільраду

У ніч на 25 березня невідомі особи зірвали металеву решітку на одному з вікон, вибили скло, проникли до приміщення сільської ради та здійснили крадіжку одного комп’ютера та кількох моніторів. Як повідомляє Царичанське відділення поліції, за цим фактом внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Ведеться слідство з метою встановлення осіб, які вчинили крадіжку, та притягнення їх до кримінальної відповідальності, передбаченої ч. 3 ст. 185 КК України «За крадіжку, вчинену шляхом проникнення до приміщення державної установи за попередньою змовою групою осіб».


Автор: Царичанський відділ поліції


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 квітня 2016, 11:21 | Царичанка | Кримінал
1. микола / 4 квітня 2016, 13:34
А КАМАЗ повернули,чи як Біланенку,справу за дачу хабара закрили?
2. микола / 4 квітня 2016, 21:04
Тошнить починає від коментарів про орлів,жидів,Путіних.Реальний орел-Гунжель,і де він?Щось місяць в засаді,був вирок суду,чи в підвішеному виді?Інший орел-Біланенко,бабосів хапнув,а як ділитись,так бідолагу Беса здав.А ви тут бредятину пишите,навчіться працювати,а не глузувати,та писати безпідставні напади на працюючу владу.Навчіться любити свій народ,свою Батьківщину,будьте патріотами.Слава Україні!!!Героям слава!!!
3. Беркут / 4 квітня 2016, 21:54
2.микола
«Навчіться любити свій народ,свою Батьківщину,будьте патріотами.Слава Україні!!!Героям слава!!!»

Дійсно слава! За те, що віддали її задаром жидам. Тепер вони "люблять" її народ у всі отвори. Слава довбаним патріотам!!!
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації