Вхід | Реєстрація

У браконьєрську сітку потрапило 10 кілограмів риби

У браконьєрську сітку потрапило 10 кілограмів риби

26 березня працівники РЛП «Нижньоворсклянський» учергове виявили незаконно встановлені риболовецькі сітки.

Це сталось під час проведення турніру зі спортивної ловлі риби, який проходив на річці Ворскла, поряд із селом Світлогірське. Працівники регіонально-ландшафтного парку «Нижньоворсклянський» слідкували за дотриманням учасниками змагань правил безпеки на воді. Директору «Нижньоворсклянського» Олександру Шуліці зателефонували місцеві рибалки, які повідомили, що неподалік від берега встановлена сітка.

Працівники регіонального парку відразу прибули на вказане місце. Виявилось, що браконьєри встановили сітку під самим очеретом, щоб її не помітили рибалки та співробітники контролюючих організацій. До речі, сітка була встановлена на водній території у межах РЛП «Нижньоворсклянський». Інспектор парку Євгеній Яременко витяг із води дві сітки, які в народі звуться китайки, загальною довжиною 140 метрів. У сітки потрапило 10 кілограмів риби.

Олександр Шуліка подякував рибалкам за миттєве надання інформації з приводу незаконного вилову риби. Користуючись нагодою, директор ландшафтного парку нагадав любителям відпочинку на воді, що нерестова заборона вилову риби на водоймах району почалась із 1 квітня і триватиме до 10 червня. На цей період забороняється пересування на плавзасобах та вилов риби з човнів. Дозволено рибалити з берега на одну вудку з одним гачком.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 квітня 2016, 21:14 | Кобеляки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації