Вхід | Реєстрація

На бережнівській горі перевернулась фура з сиропом

На бережнівській горі перевернулась фура з сиропом

Дорожньо-транспортна пригода сталася 2 квітня о 4:30 неподалік від села Бережнівка, що в Кобеляцькому районі.

На редакційний номер зателефонував житель Бережнівки, який повідомив, що поряд із населеним пунктом перекинулась фура з медом. Коли кореспонденти «ЕХО» приїхали на місце події, то побачили вантажівку, яка лежала в кюветі, на правому боці. Поряд знаходився водій. Побачивши камери, він відмовився надавати будь-які коментарі. Тоді працівники тижневика звернулись до «депеесників».

Як повідомили співробітники роти №2 дорожньо-патрульної служби, вантажівка "МАН", обладнана цистерною, перевозила сироп. Водій, рухаючись у напрямку Бутенок, не впорався з керуванням та з’їхав у правий кювет. Співробітники ДПС склали протокол відповідно до статті 124 КУпАП (Порушення учасниками дорожнього руху ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна). Ця стаття тягне за собою накладення штрафу від двадцяти до двадцяти п'яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від шести місяців до одного року.

Фуру з кювету спробували витягти за допомогою трьох маніпуляторів. Та, зважаючи на вагу важковаговика і вантажу, цього не вдалося зробити. Тому додатково був залучений автокран. І вже за допомогою чотирьох автомобілів фуру таки витягли з кювету.


Автор: Олександр ДІДЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 квітня 2016, 15:34 | Кобеляки | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації