Вхід | Реєстрація

Благодійний концерт для ремонту спортзалу

Благодійний концерт для ремонту спортзалу

Наприкінці березня у Бабайківській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся благодійний концерт «Таланти Приорілля». Зібрані кошти від концерту підуть на ремонт шкільного спортзалу.

За перебігом благодійного концерту спостерігало журі у складі директора БДЮТу Валентини Сергієнко, секретаря Бабайківської сільської ради Олени Щербини, директора школи Валентини Ковтун, голови батьківського комітету Юлії Походій та учениці 11 класу, президента шкільної республіки «Інтелект», Вікторії Каплій.

Високий рівень майстерності, за оцінкою журі, показали Валерія Влащенко, Анна Дерець, Вікторія Керімова, Катерина Верхогляд з піснею «Мій край», Каріна Каплій з «Піснею про маму»; учні 7 класу з вокально-хореографічною композицією «Вальс-колискова»; учні 6 класу з драмою за творчістю Степана Васильченка «На перші гулі»; Валерія Влащенко з поезією Лесі Українки «Мрія».

Достойно виступили учні 2 і 5 класів. Гарно декламувала Варвара Мостова. Сподобалися пісні «Цьом-цьом» у викоанні Альони Щербини і «Топ-шльоп» у виконанні Дар’ї Гружинскас.
Такі благодійні акції у школі започатковані ще 21 рік тому. Батьківський комітет визначає, де застосувати зібрані кошти. Ще батьки організували «Веселий ярмарок», де школярі продавали різноманітні вироби. Особливу подяку за підтримку і розуміння шкільних потреб хочеться висловити односельцям. Ні разу не відмовили у матеріальній допомозі наші небайдужі місцеві підприємці Валерій Лабагур, Олег Гружинскас, Микола Теліпко. Ці люди завжди прагнуть допомогти.


Автор: Наталія Шайтанова, учитель української мови та літератури Бабайківської ЗОШ І-ІІІ ступенів


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації