Вхід | Реєстрація

Найкращий захист — це напад!

Точка зору на статтю тижневика «ЕХО» за 24.03.2016, записана Ігорем Філоленком зі слів Олега Пастухова. Лист друкується із збереженням стилістики, орфографії і пунктуації оригіналу.

 

Ми, жителі Підгорянської сільської ради, не згодні з вашою точкою зору на події щодо кримінальної справи за фактом отримання хабара нашим сільським головою Анатолієм Няйком. На цей момент триває розгляд справи, яка не дає можливості остаточно робити якісь надумані вами висновки і ви не маєте права опубліковувати імена фігурантів у цій справі, а також «висвітлювати» всю недоказану в Апеляційному суді сумнівну інформацію.

Уже кілька разів газета «ЕХО» описує перебіг справи, а Олег Пастухов тільки-но виявив готовність висловитися після виходу останньої публікації. А чому ж він не зробив цього раніше, не з’являвся на судові засідання? Що він такий «чістєсєнькій», «пушістєнкій»? Якщо він такий, то чому на Олега Пастухова було відкрите кримінальне провадження (вчасно не встиг оформити землю через Держземагенство), чому Кунівська сільська рада теж виявилася для нього «слизькою»? Чому його було звільнено з роботи за статтею з посади головного бухгалтера за півдня із психоневрологічного диспансера? Чому він заборгував «усьому світові»? А тут є справжні докази і факти, і люди, які постраждали від цієї людини: Тристан Ю. І. — борг 800 грн. (запчастини до трактора) (2013 рік), Таран С. І. — 16 тис. грн. на оформлення фермерського господарства (2012 рік), Труш В. І. — посівний матеріал (2013 рік), Жук С. І. — допомога в обробітку 10 га, а віддав за це лише 1 тис. грн. (2014 рік), Середа В. П. — 2500 тис. доларів і 5 тис. грн., з яких повернув тільки 5 тис. грн., Губарєв Р. — 3 тис. доларів, Труховський В. — 6 тис. доларів, Кобель С. А. — 4 тис. грн. і 5 тонн сої (2008 рік), Асауленко С. М. — 11 тис. доларів (2012 рік), Войт О. В. — 900 грн. (бензопила) (2013 рік). Цей список можна ще дуже довго продовжувати. Ще є багато людей, які бояться побувати на місці Няйка.

Отакі Маюфеси є у нашому середовищі. Слова Пузиря у Карпенка-Карого влучно підходять до нашого «героя»: «Он, які люди понаставали: прахвости із прахвостів, анафеми із анафем! Обмане, обікраде, заріже, ограбить, чортові душу продасть — аби гроші! Ні сорому, ні честі!.. Умудряється брать гроші в банках, без грошей бере товари на фабриках, скрізь позичає, і всі дають! Багатіє не по дням, а по часам, тисячі бідолаг несуть йому гроші, як у банк, на проценти, а потім раптом шарах: банкрот! І такий злодій, мошенник, грабитель тягне за собою в тюрму чесного, ні в чім не винуватого хазяїна. Ідольське… Прокляте діло».

Жаба давить Пастухова, що така у Няйка група підтримки? А де ж його захисники, ну, крім Ігоря Філоненка, який є двоюрідним братом жінки Пастухова! Якби не такі як Антонов, то про вірність, дружбу, справедливість, патріотизм не йшлося б і мови. І ніхто нас не підкупляв, і всі ми розуміли, що відбувається під стінами Апеляційного суду. І їздимо за власні кошти, бо розуміємо, що міг би кожен із нас бути на місці Няйка. А який же ти, Олеже, «друг»? Це тобі очі засліпила жадоба грошей і тебе засліпили ті 72 га землі, яку ти незаконно обробляєш і отримуєш прибутки без сплати податків. А це — кримінальна справа, бо кожен фермер знає, скільки треба заплатити за 1 га землі орендної плати. Чому ж Ви, Ігоре, не пишете про бур’яни вище голови, які фотографували у горе-фермера Пастухова на цих злощасних 72 га? І хто ж завдав збитки державі, людям?

Чи міг Няйко вплинути на те, кому дістанеться земля? Та ні, бо у сільській раді не один він, а ще є депутати, яких ви принижуєте їхньою некомпетентністю і неадекватними рішеннями, що вони поганці, злочинці, що не знають законодавство, піддаються чужому впливу. Це тільки ви такі «грамотні», а депутатів обирали люди і довіряють їм. А енергійних дівчат із Кунівки ми підтримуємо. І ніхто їх не підбурює, бо у кожної людини є своя власна думка. Щодо землі, яку сільська рада забрала у бувшого головного інспектора пожежної безпеки Гречаного Андрія та головного редактора «ЕХО» Філоненка Ігора, то ці земельні ділянки були надані їм ще до Няйка. Депутати не дозволили приватизувати та на сесії прийняли рішення надати ці земельні ділянки учасникам АТО, за що тепер «горе-фермери»  не ясно чому, Няйкові мстять. Поїдьте в Авдіївку чи Зайцеве на рік, тоді може і вам пани Пастухов, Філоленко, Гречаний сільська рада надасть землю. Зробіть хоч щось корисне, тоді і вас будуть люди відстоювати, а то думаєте тільки про свій добробут та свої кишені. А руки на фото із землею і міченими купюрами приготовлені ще якомусь сільському голові чи простому смертному?

Не здається Вам, що Ваші рубрики «редакційна», «точка зору» та ще й з Вашим портретом на перших сторінках «Ехо» декого обурюють і людьми не підтримуються, бо називаєте професіоналів «підгузками», «клоунами». А, може, краще було б стати разом з Тереніним і вирішувати кращу долю Кобеляччини, а не писати з-під «тишка». Було б більше користі.
Отож, не думайте, що у нас люди «дурненькі»! Почитають і розберуться, хто є хто. І нічого висловлювати свою думку за інших.


Автор: Жителі села Підгора (Лещенко Т. Б., Бережна Н.А., Бережний О. І.). Усього 43 підписи


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 квітня 2016, 09:08 | Кобеляки | Суспільство


1. Микита / 12 квітня 2016, 09:35
Читаєш написане тут і вражає людська злоба.Шановні , із-за грошей ми перестаємо бути людьми.Жадоба збагачення засліпила багатьом людські цінності.Чому не закон , а депутати повинні вирішувати , чи маю я право на кусочок землі , щоб прогодувати себе і свою сімю ?Чому не закон , а Няйки та Антонови рішають , потрібна мені діляночка , чи ні. Для чого творяться ці клоунади з перекриттям вулиць , пікетуваннями прокуратури і ін. , коли повинен діяти закон ?Чи не мають залежності від Няйка той же Антонов і інші , хто так ряно захищає Няйка ? Чому не пікетуєте , коли інші потерпають від свавілля влади ?Чому не пікетуєте за Голтвянського , який взяв лише тисячу гривень ?Хто з Вас бачив , брав Няйко взятки , чи не брав ?А те , що він для Вас найкращий , не значить , що він для всих найкращий , хай вирішить суд.
2. Петлюрівець / 12 квітня 2016, 10:56
1.Микита
«Жадоба збагачення засліпила багатьом людські цінності.Чому не закон , а депутати повинні вирішувати , чи маю я право на кусочок землі , щоб прогодувати себе і свою сімю ?Чому не закон , а Няйки та Антонови рішають , потрібна мені діляночка , чи ні. Для чого творяться ці клоунади з перекриттям вулиць , пікетуваннями прокуратури і ін. , коли повинен діяти закон ?Чи не мають залежності від Няйка той же Антонов і інші , хто так ряно захищає Няйка ? Чому не пікетуєте , коли інші потерпають від свавілля влади ?Чому не пікетуєте за Голтвянського , який взяв лише тисячу гривень ?Хто з Вас бачив , брав Няйко взятки , чи не брав ?А те , що він для Вас найкращий , не значить , що він для всих найкращий , хай вирішить суд.»

А ти правий Микито ! Що ж ти хотів від них, негативний відбір людей ішов 100 років...
3. Опаньки / 12 квітня 2016, 11:00
Опаньки!Якась непонятна стаття. Чи то Філон вже в Ехо не робить, чи заплатили добре за неї. Якшо на групу товаріщєй авторов подати в суд то прийдеться підгорянам платити.
4. Абвгд / 12 квітня 2016, 11:07
Голтвянський ВЗЯВ ЛИШЕ тисячу!!! Шановний Ви сліпий чи неадекватний?
5. Кінофан / 12 квітня 2016, 11:27
1.Микита
«Чому не пікетуєте за Голтвянського , який взяв лише тисячу гривень ?»

"Я извиняюсь очень сильно. Где таких как ты родют?" (см. сериал "Ликвидация")
6. Йопрст / 12 квітня 2016, 11:49
І про Пастухова, і про Голтвянського, сказано так багато, що вони менше про себе написали в своїх автобіографіях при прийомі на роботу. Для чого повторюватись? Для мене особисто, це однозначно два покидьки місцевого значення, а тому не треба ліпити з них героїв чи мучеників. "Вор должен сидеть в тюрьме" сказав колись Володимир Висоцький словами свого кіногероя. А якщо хтось нк погоджується - до суду. Хтось скаже, що треба багато грошей? А що їх немає у Голтаянського? Або он скільки наклянчив та приховав Пастухов. Нехай знайдуть групу підтримки і разом шукають правди. Немає? Тоді ось і вся відповідь хто ці люди і чого вони варті.
7. reset / 12 квітня 2016, 18:26
Тут ще питання ,і важливе, в Держгеокадастрі Полтавщини. Тільки но уявіть собі плівки Мельниченка( Пастухова) з цією шановною організацією. От де триллер з бойовиком та драмою вийшов би!
8. Надія / 13 квітня 2016, 21:15
А пан Філоненко не є двоюрідним братом дружини Пастухова.І якщо автор володіє неправдивою інформацією щодо цього, то в мене сумнів щодо правдивості інших даних
9. Сусід / 13 квітня 2016, 21:31
Вже не є? Ай-я-яй, як сумно. До суду був, бо ви мовчали, а після суду вже ні. Кому цікаве родове дерево Пастухова і К - звертайтесь до Надії. Мені особисто не цікаво
10. Надія / 13 квітня 2016, 23:05
Річ не в цікавості, а в достовірності фактів, і не вже не є, а ніколи й не був братом, Сусіде.Ні до суду, ні після, ніколи
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації