Вхід | Реєстрація

Суперкубок чотирьох

Суперкубок чотирьох

1 квітня розпочалися змагання розіграшу Суперкубка Кобеляцької РО ВФСТ «Колос» з волейболу серед чоловічих команд. Змагання проходитимуть за коловою системою.
У турнірі беруть участь колективи, які в розіграші першості посіли перші чотири місця: «Прапор», «Джокери», «Династія» та «Штіль».

Першими на майданчик вийшли переможці відкритої першості з волейболу команда «Прапор» та «Штіль», колектив який зайняв четверту сходинку.

У першому періоді «Штіль» переміг суперників з рахунком 25:20. У другій партії підгоряни вирівняли гру, що і вилилося в переможний результат — 25:18. Третя партія пройшла в запеклій боротьбі. Команди йшли з відривом в один-два м’ячі. Наприкінці партії, вдало граючи в атаці, «Штіль» здобув перемогу (25:23) і 2:1 по партіях. Прапоряни не збиралися здаватись. Тому в 4-му періоді досить впевнено вели в рахунку. Як підсумок, (25:20) і результат по партіях зрівнявся, 2:2. У заключній, п’ятій партії точилася цікава й запекла боротьба, у якій підопічні Олександра Войта здобули перемогу з рахунком 15:12. Отож, «Штіль» виявився кращим у цьому поєдинку.

Наступними на ігровому майданчику зустрілись «Джокери» та «Династія» (2-е та 3-е місця в першості відповідно). Цей поєдинок видався не менш видовищним. Протягом усього ігрового часу команди рівно йшли в рахунку. У першій партії перемогу здобули «Джокери» (25:23). Другий період був за «Династією» (25:22). У третій партії «Джокери» знову виходять уперед, перегравши опонентів 25:20. Гравці «Династії», не погодившись із таким перебігом подій, здобувають переконливу перемогу в четвертому періоді (25:18). І знову вирішальна партія. У ній кращими стали досвідчені ветерани з «Династії» (15:11).

Потрібно відзначити гравця «Династії» Івана Білаша, який упродовж всього поєдинку майже не помилявся, добре граючи в нападі, і приніс багато очок своїй команді.

Наступні матчі ІІ туру пройдуть у п’ятницю 8 квітня в спортивному залі ДЮСШ. Початок о 19-ій годині.


Автор: Євгеній ВОЛОЧАЙ, інструктор Кобеляцької РО ВФСТ «Колос»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 квітня 2016, 14:30 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації