Вхід | Реєстрація

Син курив коноплю, а мама думала — тютюн

Син курив коноплю, а мама думала — тютюн

Під час обшуку помешкання жителя Старих Санжар новосанжарські правоохоронці у кількох кімнатах виявили рослини та речовину, схожу на коноплю. 23‑річний юнак не лише постійно зберігав наркотики вдома, але і регулярно курив.

 

«Травичка» під ліжком

Кілька місяців тому у Старих Санжарах провели обшук в одному з будинків місцевих жителів. Під час його проведення правоохоронці знайшли чимало крадених речей, які фігурували у справах про крадіжки з будинків. Після отримання відповідної інформації від власника будинку працівники новосанжарської поліції дізналися імена і адреси тих, хто регулярно збував йому викрадені речі. Отримавши ордери, поліцейські провели ряд обшуків. Під час проведення одного з них натрапили на досить цікаву картину.

У будинку, в якому проживав 23‑річний юнак та його мати, працівники поліції у кількох кімнатах знайшли як цілі рослини, так і подрібнену речовину зеленого кольору, схожу на коноплю. Мало того, у будинку стояв стійкий запах конопляного диму, що свідчило про те, що юнак не цурався покурити наркотичного зілля просто у кімнаті. А саму коноплю зберігав скрізь: у сараї, гаражі, кімнатах будинку. І навіть під ліжком матері працівники поліції знайшли кілька рослин. Сама жінка у поясненнях розповіла, що бачила, як син періодично курить щось у будинку.

— Я думала, що то звичайний тютюн! — пояснила жінка.

Під час обшуку правоохоронці вилучили близько 150 грамів подрібненої речовини. Докази відправлені на проведення експертизи до НДЕКЦ. Проти юнака порушена справа за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту». За санкцією статті юнака за любов до куріння «травички» можуть обмежити у волі на строк до трьох років або позбавити волі на такий самий термін.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 квітня 2016, 15:34 | Нові Cанжари | Кримінал
1. Зрада / 11 квітня 2016, 17:09
Типичная Украина
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації