Вхід | Реєстрація

10-та, ювілейна Всеукраїнська науково-практична конференція

Цьогоріч запрошені не тільки доповідали про надбання в галузі системної сімейної психотерапії, але і провели клієнтський (практичний) день. Побували на відкритті конференції і наші журналісти.
«Підсумки та майбутні кроки» – саме такою стала тема 10-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції з системної сімейної психотерапії. Організатори поставили собі за мету поєднати зусилля науковців, викладачів та практиків цієї галузі з метою розвитку та допомоги сім'ї.
Кіра Сєдих, психолог (м.Полтава):
- Ми живемо в складні часи, і дуже важливим союзом для людини в нашому житті є і була родина. Якраз психотерапевтичні методи і допомагають зберегти сім'ю, зробити життя людей більш гармонійним.
Окрім доповідей фахівців з питань розвитку системної сімейної психотерапії в Україні та світі, на зібранні – і презентація надбань окремих шкіл психотерапевтичного спрямування. Також в роботі конференції передбачений клієнтський день. Він включатиме в себе проведення майстер-класів і воркшопів. Останні передбачають знайомство з певним психотерапевтичним напрямком і можливість, як говорять психологи, продегустувати та відчути його на собі.
Максим Жидко, представник Харківської школи клієнтцентрованої психотерапії ім.К.Роджерса:
- На воркшопі ми коротко, тезисно будемо викладати основні поняття, методи та техніки, які ми вокористовуємо. Основна увага буде приділена демонстрації роботи з клієнтом.
Кожен воркшоп, зазначають запрошені фахівці, буде супроводжуватись коментарями стосовно використання тих чи інших психологічних методів на практиці.

Автор: Крістіна Криженко, www.misto-tv.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації