Вхід | Реєстрація

Вночі збили пішохода

Вночі збили пішохода

10 квітня поточного року близько першої години ночі від невідомої особи до Кобеляцького відділу поліції надійшло повідомлення, що в місті Кобеляки сталося ДТП з потерпілим.

На місце події одразу ж виїхала слідчо-оперативна група та інспектор з безпеки дорожнього руху Артур Матюх для з’ясування обставин події. При виїзді на місце пригоди встановлено, що 19-річний водій автомобіля MAZDA рухаючись по вулиці Дніпропетровській не вибрав безпечної швидкості, не врахував дорожньої обстановки та допустив наїзд на 18-річного пішохода,  який вийшов на проїжджу частину дорогу поза пішохідним переходом, перед автомобілем. Водій автомобіля MAZDA був у тверезому стані. Внаслідок ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження та доставлений до Кобеляцької ЦРЛ.

По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 1 статті 286 КК України. Проводяться слідчі дії.


Автор: Катерина Смага, інспектор Кобеляцького відділення поліції


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 квітня 2016, 19:27 | Кобеляки | Надзвичайне


1. таксист / 11 квітня 2016, 08:45
Молодеж летает как на самолетах. Больно резвые.
2. Андрій / 11 квітня 2016, 10:11
та єтот водитель му...к , он вечно летает, форсит
3. Охохохо / 11 квітня 2016, 12:41
2.Андрій
«та єтот водитель му...к , он вечно летает, форсит»

Може водій і літав. Але ніхто нікому не давав права вчиняти самосуд. І не меншими муда.ами є ті хто його почав бити на місці події.
Якщо водій винуватий він має бути наказаний. Але наказані і ті хто чинив самосуд.
4. Руслан / 11 квітня 2016, 17:37
3.Охохохо
«Може водій і літав. Але ніхто нікому не давав права вчиняти самосуд. І не меншими муда.ами є ті хто його почав бити на місці події.
Якщо водій винуватий він має бути наказаний. Але наказані і ті хто чинив самосуд.»

Тим паче вилазити і трощити автомобіль!.І чому ж це всі мовчать за обкуреного пішохода та його обкурених собутильників які були вхлам ще й угрожали підпалити машину.
5. Світлана / 11 квітня 2016, 18:29
По-перше знаючи, який рух в нічний час біля дискотеки, то потрібно уважно слідкувати за дорогую і їхати на дозволеній швидкості.
По- друге, за те що робили самосуд, тих людей також повинні покарати, і не тільки штрафами. Адже це пошкодження приватного майна, і надання шкоди здоров’ю.
6. Варвара / 11 квітня 2016, 19:44
5.Світлана
«По-перше знаючи, який рух в нічний час біля дискотеки, то потрібно уважно слідкувати за дорогую і їхати на дозволеній швидкості.»

И какая же допустимая норма скорости?
7. аноним / 11 квітня 2016, 20:25
У Законопроекті №2562 одним з депутатів внесено пропозицію знизити цей безкарний поріг з 20 до 10 км/год у населених пунктах. Поза населених пунктів поріг в 20 км/год пропонується залишити на колишньому рівні. Таким чином, швидкість потоку в містах зменшиться як мінімум до 70 км/год. Це дозволить істотно скоротити тяжкість наслідків ДТП. Наприклад, при різкій зупинці з 60 км/год маса людини вагою 80 кг досягає 4,8 тонн, а при 80 км/год – цілих 8 тонн. Це колосальне навантаження на внутрішні органи, що призводить до летальних наслідків. Крім того, за інформацією відомого правозахисника Володимира Караваєва, «закордонні експерти, які представляють інтереси донорів нашого уряду, наполягають на тому, щоб у населених пунктах України обмежити швидкість до 50 км/год. З «допустимих 20», погоджуються на 10. Разом, ви можете рухатися по місту зі швидкістю 50+10 км/год. Наш уряд з цим погоджується, - пише у Фейсбуці Володимир. Таким чином, максимальна швидкість на вулицях населених пунктах може бути знижена фактично до 60 км/год.
Джерело: fakty.ictv.ua
6.Варвара
«И какая же допустимая норма скорости?»
8. аноним / 11 квітня 2016, 20:27
6.Варвара
«И какая же допустимая норма скорости?»

учите правила, не знание закона не освобождает от ответственности!
9. Варвара / 11 квітня 2016, 21:23
8.аноним
«учите правила, не знание закона не освобождает от ответственности!»

Не отрицаю, просто спросила как пешеход.
10. Апельсин / 11 квітня 2016, 22:22
Наверное, очень классно, когда ты едешь по городу, тут именно выбегает такой себе парень в неположенном месте на проезжую часть (одно дело на зебре,тогда бы вопросов не было ), явно выпивший или обкуренный, кто бы в нормальном состоянии вылетал под колеса ?(лично я несколько раз по сторонам смотрю,перед тем, как делать первый шаг на дорогу) + с быдлоклуба, более чем уверен что в нетрезвом состоянии, почему не берется экспертиза, мне не понятно. Сбиваешь ты , и Слава Богу, что не на смерть , ибо тогда точно попадаешь за решетку, ведь "пешеход всегда прав", и не важно прав ты, не прав. Остановился, и здесь же налетает озверевшая быдло толпа, начинает тебя гасить, не разобравшись в деталях. Бить тебя... бить машину , бить даже пассажира машины.. Почему из-за необдуманных действий одного человека страдают другие ?
Должны быть наказаны уроды, что нанесли телесные повреждения самому водителю и автомобилю!Кто разрешал самосуд!? Для этого есть закон!который существует для поддержания хотя бы относительного порядка! А не быть животными! Надеюсь, вас он накажет, если не он, судьба так же со временем поступит с вами.
11. Світлана / 12 квітня 2016, 11:37
10.Апельсин
«явно выпивший или обкуренный, кто бы в нормальном состоянии вылетал под колеса ?(лично я несколько раз по сторонам смотрю,перед тем, как делать первый шаг на дорогу) + с быдлоклуба, более чем уверен что в нетрезвом состоянии, почему не берется экспертиза, мне не понятно.»

Я с вами полностью согласна, возле дискотеки молодежь себя чувствует "королями", они ходят по дороге и еще возмущаются, что ездят машины. По личному опыту знаю, когда едешь на машине, несколько раз сигналишь, чтобы это тело сошло с дороги. Адекватный человек, прежде, чем выйти на дорогу 10 раз посмотрит по сторонам.
12. Світлана / 12 квітня 2016, 11:39
10.Апельсин
«Должны быть наказаны уроды, что нанесли телесные повреждения самому водителю и автомобилю!Кто разрешал самосуд!? »

Я сомневаюсь,что найдут свидетелей, который могут подтвердить, кто это делал. И все же я считаю, что их надо найти и наказать согласно закона. Пускай возмещают ущерб. Так как им по 17-19 лет, то это будут делать родители. И хоть какой-то урок будет им.
13. таксист / 13 квітня 2016, 06:45
За самосуд надо наказывать. Кроме того и хозяина дискотеки наказать. Там проехать не возможно, все на дороге стоят.И всем пофиг.Перенести дискотеку необходимо в более безопасное место. Нет то хозяин дискотеки пусть стоит на дороге наводит порядок.За бардак он должен отвечать.
14. галина / 13 квітня 2016, 07:05
ГРОМАДА -голосуэмо за закриття даного закладу--так як його дыъ провокуютьбезпеку його ж громадян......
15. галина / 13 квітня 2016, 07:07
ГРОМАДА -голосуэмо за закриття даного закладу--так як його дії провокують безпеку його ж громадян......
Д
16. гість / 13 квітня 2016, 07:15
14.галина
«ГРОМАДА -голосуэмо за закриття даного закладу--так як його дыъ провокуютьбезпеку його ж громадян..»

Та кого "колише" голосування якоїсь громади,тим більше її безпека.Шановна,роззуй очі,та подякуй майдану.
17. Трампампам / 13 квітня 2016, 11:18
13.таксист
« Нет то хозяин дискотеки пусть стоит на дороге наводит порядок.За бардак он должен отвечать.»

15.галина
«ГРОМАДА -голосуэмо за закриття даного закладу--так як його дії провокують безпеку його ж громадян......»

оШарікови повилазили і гавкають. Таксіст а може ти підеш в регуліровщики руху. Одінь форму як Валєрон, стань вночі біля діскотеки і регулюй. Подивимось на якій хвилині ти триндюлєй відхватиш.
А ти Галько голосуй не голосуй а получиш як завжди...Давай взагалі музику заборонимо бо під неї танцюють і можуть собі ніжку поламати. А молодь - на Бєломорканал, шоб не дуріли. Да Галько? Чи ти молодою не була і не дуркувала. А ну да ти одразу старою бабою із нагрудною жабою народилась.
18. Чудо Юдо / 13 квітня 2016, 15:29
15.галина
«РОМАДА -голосуэмо за закриття даного закладу--так як його дії провокують безпеку його ж громадян......»

З глузду з’їхали, шановна?
Вибачте, але закривати даний заклад не потрібно ні в якому разі.
Чи Ви хочете щоб Ваш паркан обсцикали, а то й ламали від перенасичення дурної фізичної сили, щоб бухали всі знову на лавках по місту, чи прямо на тротуарах, били пики один-одному прямо у Вашому дворі?
Чи ж Ви не розумієте, що від закриття дискотети, орава п’яних малоліток нікуди не випарується, а просто розлізиться по всьому місту, а не буде сконцентрована в одній точці, в якій хоч більш-менш порядок тримається? І там вони хоч витанцьовують зайву енергію, а по місту вони ту енергію спрямовуватимуть на ламання парканів, трощіння лавочок, розбивання ліхтарів і т.п. Тому що бажаючі побитися, поламати і потрощити були, є і будуть завжди, хоч скільки моралей ви їм не читайте, скільки дискотек не закривайте.
19. ГІсть / 13 квітня 2016, 18:02
18.Чудо Юдо
« зайву енергію, а по місту вони ту енергію спрямовуватимуть на ламання парканів, трощіння лавочок, розбивання ліхтарів і т.п. Тому що бажаючі побитися, поламати і потрощити були, є і будуть завжди, хоч скільки моралей ви їм не читайте, скільки дискотек не закривайте.»

Так це ж чудово, що в українців лишня енергія є. Стертий з памяті декомунізаторами Аркадій Гайдар в 17 років командував полком. Наші на комполка не потягнуть, а пересічними атошинками піти можуть. Вперед, на хронт. Командиром кобеляцького полку, чи сотні поставити патріоту Петлюрівця. Слава хероям.
20. кинолюб / 13 квітня 2016, 18:27
19.ГІсть
«Командиром кобеляцького полку, чи сотні поставити патріоту Петлюрівця. »

Я воевать не пойду никуда.На учет возьмусь,а воевать-шиш с маслом.Я тяжко раненый,при операции.(Собачье сердце)
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації