Вхід | Реєстрація

Олег Бех пообіцяв розібратися з перевірками

Олег Бех пообіцяв розібратися з перевірками

Керівник обласного управління Національної поліції в понеділок провів у Кобеляках виїзний прийом громадян.

На зустріч із Олегом Бехом прийшли кілька десятків жителів району. Із деякими з них очільник поліції області говорив тет-а-тет. А от під час розмови із місцевими аграріями були присутні і представники всіх діючих в районі засобів масової інформації.

Як і очікувалось, фермери звернулись до начальника обласного управління Нацполіції розібратися із ситуацією, що склалася навколо перевірок, які проводили працівники Управління захисту економіки. Нагадаємо, що це звернення у скороченому вигляді було надруковане в газеті «ЕХО» у статті під назвою «У районі завелося ОЗУ?».

Аграрії вчергове висловили стурбованість тим фактом, що, за їх словами, із деталями перевірок надто добре ознайомлені цивільні особи, звичайні жителі району. Фермери вважають, що активність співробітників Управління захисту економіки, котрі зачастили в район із обшуками, може бути пов’язана із спробами рейдерського захоплення їх підприємств. Мовляв, одразу після перевірок до декого із них приїздили цивільні особи і пропонували продати частку в бізнесі. Подібні претензії висловлювали і на адресу начальника Кобеляцького райвідділу поліції Володимира Федана. Щоправда, ніяких доказів причетності поліцейського до можливого злочину ніхто не надав. Просто говорили, що перевірки розпочались після того, як він очолив райвідділ.

Вислухавши аграріїв, Олег Бех зауважив:

— Нічого незвичайного я у вашому зверненні не прочитав. Не знаю, хто його писав, але у такому вигляді його можна помістити у сміттєве відро. Володимир Федан дійсно не має жодного впливу на працівників Управління захисту економіки. Вони навіть мені не підпорядковані. Та я можу втрутитись у ситуацію.

Водночас Олег Бех пообіцяв розібратись у ситуації і через місяць приїхати в Кобеляки вже разом з керівником Управління захисту економіки. Також він закликав аграріїв щомісяця зустрічатися із Володимиром Феданом. Сам Олег Володимирович висловив готовність проводити подібні зустрічі щоквартально.

Коли тему із перевірками обговорили, голова фермерського господарства «Громада» Сергій Жук від імені колективу підприємства «Сільські традиції» подякував працівникам поліції за оперативність у реагуванні під час спроби рейдерського захоплення свинокомплексу. За його словами, співробітники Кобеляцького райвідділу поліції прибували на місце події дуже швидко.

Олег Бех попередив фермерів, що криміногенна ситуація в області, як і у всій Україні, є дуже складною. І розповів, що в Одеській області вже зафіксовані факти розбійних нападів на аграрні підприємства із метою захоплення добрив та посівного матеріалу. Він порадив встановлювати на підприємствах камери відеоспостереження та мати тривожні кнопки виклику працівників служби охорони.

Під час розмови з журналістами Олег Володимирович підтвердив, що є внуком Степана Беха, котрий кілька десятиліть тому очолював Кобеляцький район. На питання щодо ситуації із розкриттям вбивства жительки Кобеляк Оксани Корсун. Олег Бех сказав:

— Так, убивство, на жаль, ще не розкрите. Це один із двох нерозкритих дуже резонансних і тяжких злочинів, скоєних на території області. Ми працюємо. Думаю, «дожмемо» цю справу.
Його запитали щодо «чеченського сліду» та «Битви екстрасенсів», учасники якої теж бралися розслідувати вбивство. Бех зауважив:

Можливо, їх створюють спеціально. Щодо шоу екстрасенсів. Вони приїжджали, думаючи, що злочин уже розкритий.

Ігор Філоненко


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 квітня 2016, 14:45 | Кобеляки | Суспільство


1. Трампампам / 19 квітня 2016, 11:56
От вам чергове свідчення дебілізму українців. Плять ще хтось тих екстрасексів дивиться і вірить тим шарлатаниам. І таких бовдурів - мільйони. Пропаща країна, пропащий народ.
2. Слоник / 19 квітня 2016, 12:25
1.Трампампам
«пропащий народ.»

Не треба уособлювати цих ходоків до царя з усім українським народом.Фермери так в скарзі і не спромоглися указати прізвища своїх кривдників,навіть устно не озвучили їх.Це було схоже на бекання овець в загоні перед забоєм,радуйтесь вас вислухав сам хазяїн!!
3. Степан22 / 19 квітня 2016, 15:30
Я дивлюся екстрасенсів постійно,буває навіть воду заряжаю біля телевізора ,
4. Трампампам / 19 квітня 2016, 17:49
3.Степан22
«Я дивлюся екстрасенсів постійно,буває навіть воду заряжаю біля телевізора ,»

Ну тоді Стьопа все зрозуміло чого ти такий малахольний. Ти заряди ще мочу петлюрівця і попий.
5. Гість / 19 квітня 2016, 19:41
4.Трампампам
«Ну тоді Стьопа все зрозуміло чого ти такий малахольний. Ти заряди ще мочу петлюрівця і попий.»

Не всі твої погляди поділяю, аде тут ти в точку на всі сто.
6. Артем / 22 квітня 2016, 22:03
Саме твердження чиновника такого рівня:"Не знаю, хто його писав, але у такому вигляді його можна помістити у сміттєве відро", - вказує на багато. Один із можливих висновків - видно хто очолює тих на кого писали. Другий - пишіть не пишіть ніхто вас захищати не буде бо все санкціоновано на горі. Третій - область не той рівень де зараз можна шукати правду, потрібно писати в Київ і називати конкретні прізвища, факти, та обставини. А ми всі временні, до атестації сидимо й не знаємо що з нами буде. Додатково, підключити пресу республіканського рівня. Від фермерів представника в атестаційні комісії, щоб жоден злодій не залишився в поліції. Вимагати відбір з застосуванням детектора як для низових так і обласних чиновників. І тоді може щось почне змінюватися.
7. 555к / 23 квітня 2016, 19:22
Для Слоника призвыща там напысани але пан полицай чомусь не побачыв
8. пам трапапам / 23 квітня 2016, 20:38
[[ЦИТАТА|2|Слоник|Не треба уособлювати цих ходоків до царя з усім українським народом.Фермери так в скарзі і не спромоглися указати прізвища своїх кривдників,навіть устно не озвучили їх
ПИСЬМА З УСІМА ПРІЗВИЩАМИ УЖЕ В ГЕНПРОКУРАТУРІ--ЖДІТЬ БУРЮ-і ховайтеся-щоби не накрило хвилею.....
9. Трампампам / 23 квітня 2016, 21:18
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
8.пам трапапам
«
ПИСЬМА З УСІМА ПРІЗВИЩАМИ УЖЕ В ГЕНПРОКУРАТУРІ--ЖДІТЬ БУРЮ-і ховайтеся-щоби не накрило хвилею...»

О вже мій нік використовують. Братан пам трапапам, ждять не бурю, а гирі на натружені фермерські ласти. ти що читати не вмієш, сліпий і глухий? Статтю перечитай і відео передивись і ехівське і годинівське. Бех чітко сказав, що місце фермерській маляві - у мусорці.
А перевірка вже була, після статті в Ехо що місяць тому вийшла. Прокурорські й перевіряли. Ну і хулі з того роя? Отак буде і з "письмами".
А ось те що всіх авторів маляви взяли на карандашик - факт. І пресонуть при першій можливості по полній.
Ти що не бачив як Біланенко замекав після того, як Бех йому нагадава що той теж є учасником злочину? Просто не хотів 30 штук баксів давати, а 50 штук гривень - пожалуста. А якщо давав то рильце в пушку. І так - у всіх фермерів. А знаєш чого? Та того що податки платити не хочуть і землею неучьтьонкою користуються.
А знаєш, що нада зробити аби на фермеріів не наїжджали? Податки їм повисити в тому числі і пДВ ввести. А вони аж виють цього не хочуть. Бо мільйонних прибутків не буде. ТОму фермера не кращі ментов. Вони теж не хочуть жити по закону.
10. хлібороб / 23 квітня 2016, 23:44
Менти кращи колхозних бригадирив
11. хлібороб / 23 квітня 2016, 23:49
А разви Биланенко дав взятку?Сирьожка розвив лошару
12. Тамара / 25 квітня 2016, 22:42
Я тоже чула, що мінтів узяли за одне місце після того як один Кобеляцький фермер на якого наїхали вийщов на дуже високого чиновника у Полтаві. І то був не Біланенко. Після цього справу Біланенка закрутили і хотіли ще одну та нібито усі причасні відкуплялися, й досі відкупляються. Можливо це слухи, та стаття і відповіді чиновника наводять на роздуми.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації