Вхід | Реєстрація

Прядівка — чемпіон району з волейболу

Минулої суботи у спортивному залі Царичанської ДЮСШ пройшли районні змагання з волейболу за програмою районних сільських спортивних ігор.

Першими змагалися майстри літаючого м’яча Царичанки та «Ветеран». Поєдинок проходив у напруженій боротьбі, не дивлячись на те, що у команді «Ветеран» — усі гравці віком більше сорока років. Першу партію виграє команда селища Царичанка (25:16). У другій партії перемогу здобувають ветерани (25:20). У третій, вирішальній, партії, яка проходила у запеклій боротьбі, перемога дістається волейболістам з райцентру (16:14). У другому поєдинку прядівські волейболісти переграли ляшківчан з рахунком 2:0.

У поєдинку за третє місце ветерани здобули перемогу над ляшківськими волейболістами.
Фінальний поєдинок між давніми принциповими суперниками, волейболістами з райцентру і Прядівки, проходив з ігровою перевагою прядівських майстрів. Першу партію прядівчани виграють з рахунком 25:19, у другій партії рахунок зафіксований 25:14.

Невтомний тренер прядівської команди Ігор Майний задоволений, що їх постійні тренування дали змогу досягти максимального результату. Кубок чемпіонів району отримує команда села Прядівка.


Автор: Володимир ТИМОШЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 квітня 2016, 16:45 | Царичанка | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації