Вхід | Реєстрація

У ніч із 7 на 8 квітня у Дашківці викрали трьох корів

У ніч із 7 на 8 квітня у Дашківці викрали трьох корів

Редакцію про цей випадок повідомив один із місцевих жителів. Начальник райвідділу поліції Володимир Федан підтвердив інформацію, надану чоловіком.

Громадянин, який телефонував до редакції, попрохав у обов’язковому порядку оприлюднити цю інформацію. Своє прохання чоловік пояснив наступним чином. Він розповів, що у селі до новорічних свят місцеві жителі регулярно проводили патрулювання вулиць у нічну пору. Метою подібного заходу було намагання запобігти крадіжкам. Передусім, крадіжкам корів. Та потім патрулювати вулиці перестали. Адже серія крадіжок припинилась. Та, як виявилося, злодії лише на деякий проміжок часу зачаїлися. А потім знову повернулись у Кобеляцький район і розпочали свою чорну справу.

Володимир Федан прокоментував:

— Наші співробітники кожної ночі здійснюють патрулювання району. Але тієї доби вони знаходились далеко від місця скоєння злочину. І тому не змогли затримати злодіїв. Я теж хочу звернутися до жителів району з проханням бути пильними і обережними. Злочинці діють дуже обережно та вміло. Вони прораховують кожен свій крок, користуються безпечністю людей. Так, хтось може сказати, що із злочинністю повинна боротися виключно поліція. Але це неправильно. Ні, ми в жодному разі не знімаємо з себе відповідальності щодо забезпечення спокійного життя в районі. Та в ситуації, коли по всій країні спостерігається різке зростання рівня злочинності, побороти це зло можна лише спільними зусиллями правоохоронців і громадськості. Тому, шановні земляки, організовуйте патрулювання. У випадках, коли злочин скоєний чи існує ймовірність того, що він станеться, миттєво телефонуйте на 102. А крадіїв корів обов’язково затримаємо ми або поліцейські з інших районів. Дуже сподіваюся, що це станеться якнайшвидше.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 квітня 2016, 18:38 | Кобеляки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації