Вхід | Реєстрація

Допоможіть національній збірній України з мотоболу поїхати на чемпіонат Європи

Допоможіть національній збірній України з мотоболу поїхати на чемпіонат Європи

Команда, яка покликана захищати честь країни, шукає меценатів для можливості це зробити.

Так сталося, що практично весь український мотобол зосереджено на Полтавщині. Посудіть самі, у національному чемпіонаті бере участь п’ять команд, три з них — полтавські. У полтавського мотоболу є славні традиції, пов’язані з колись грізною, командою «Вимпел», якої нині не існує. У багатьох інших областях про такий вид спорту як мотобол навіть не чули. Проте мешканці Полтавщини досі регулярно приходять на матчі своїх команд і насолоджуються гуркотом моторів, динамікою і видовищністю гри. Зрозуміло, що мотобол в Україні, і на Полтавщині зокрема, існує виключно на ентузіазмі окремих людей, які щиро люблять свій спорт. Вони вкладають власні кошти, шукають меценатів тощо. До слова, мотобол — далеко не найдешевший вид спорту, адже тут доводиться мати справу з технікою, яка потребує пального, запчастин і належного догляду. Коли виключно на ентузіазмі виживають мотобольні клуби, це не дивина, але ж і національна збірна у нас існує за тим же принципом.

Востаннє національну команду України збирали ще у 2011 році. Тоді з ініціативою виступили функціонери з Донеччини. Цього року вже полтавці збирають талановитих українських спортсменів, щоб вони захищали честь країни на міжнародних турнірах. Наші хлопці можуть виступити на чемпіонаті Європи, який відбудеться у Нідерландах. Проте без вашої підтримки їм не обійтися.

Головну команду України зібрав і взявся тренувати Олександр Зімовець — функціонер з новосанжарського «Колоса». Наставник розповідає, що в Україні багато молодих, талановитих спортсменів. Які гідні того, щоб представляти країну на європейському рівні.

— Хлопці впевнено прогресують, — розповідає тренер. — Зараз моє завдання, збудувати міцний, молодий колектив, який у перспективі стане справді грізною силою.

Молодий колектив який стане грізною силою готується до континентальної першості. Але на заваді світлим спортивним прагненням, як завжди стають українські реалії. Не зважаючи на те, що національна збірна представляє державу, утримують її виключно ентузіасти і меценати. Для звичайної команди цього буває достатньо, для збірної — ні.

Для того, щоб наша команда могла добратися до Голландії і виступити на чемпіонаті Європи їй необхідні деякі речі, коштів на які критично не вистачає:

1) Автобус. Команда збирається їхати до Голландії на автобусі. У розпорядженні є один транспортний засіб, розрахований на п’ятьох гравців і п’ять мотоциклів. Для національної збірної потрібні щонайменше дев’ять спортсменів і відповідно стільки ж мотоциклів. Для цього потрібен ще один автобус.

2) Пальне і запчастини. Мотоциклам властиво зношуватися і пошкоджуватися, особливо вони страждають під час матчів, тож необхідно мати запас запчастин, щоб на чемпіонаті Європи раптово не залишитися без робочої техніки. Крім того, дорога до Голландії з’їсть багато пального. Та й для проведення тренувальних зборів необхідне пальне.

3) Форма. В команді вже домовилися про закупівлю одного комплекту футболок. Проте цього замало, адже якщо на континентальній першості нам в суперники дістанеться команда, яка гратиме в схожих футболках, необхідно мати гостьовий комплеккт. Виготовити і закупити його теж коштує чималих грошей. До того ж наша збірна буде представлена на параді команд і має виглядати гідно.

4) Проведення тренувальних зборів. Для належної підготовки необхідно провести довготривалий навчально-тренувальний збір. Мотоболісти з різних команд мають увесь цей час десь жити і харчуватися. Збори планують провести на Полтавщини, тож всі затрати й так мінімізовані до максимуму.

Всі ці затрати налічують приблизно 150 тис. грн. Кожен, хто хоче і може допомогти має можливість це зробити. До вашої уваги номер банківської карти на яку можна надсилати кошти та контакти головного тренера збірної.

ПАТ «Полтава-Банк»

Р/р 26004124605001

МФО 331489

Олександр Зімовець

Тел. +380977353273

Давайте разом допоможемо нашим хлопцям гідно представити України на чемпіонаті Європи і відродимо славні мотобольні традиції Полтавщини.


 


Автор: Владислав ВЛАСЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 квітня 2016, 14:15 | Полтавщина | Спорт і здоров'я


1. Петлюрівець / 15 квітня 2016, 14:39
Мабуть припекло новенького джипа брати, я грошей трохи не хватає.
2. Петлюрівець / 15 квітня 2016, 14:51
|1|Петлюрівець|Вставити цитату
Мабуть припекло новенького джипа брати, я грошей трохи не]]
Ні мій брате, мотоболу треба допомогти.
3. гість / 15 квітня 2016, 18:33
5)Може ну його фіг.
4. гість / 15 квітня 2016, 18:34
3.гість
« його фіг.»

...його на фіг.
5. Гай Фокс / 15 квітня 2016, 18:42
3.гість
«5)Може ну його»
Е, ні!.. Зібрати гроші, потім відмити на зборах і поїздці. А хлопців вже попередив, що їхати, можливо, кожен буде за свої. Ех, як жаль, що немає Шовкопляса...
6. Микола / 18 квітня 2016, 07:20
На ті кошти,що просить Зімовець,можна привести до ладу всі футбольні майданчики району,та підтримувати всі команди (форма,м"ячі,топливо і т.д....)років зо три!!!!!!!!)))))У футбол грають не 9 чоловік,а мабуть 1009!!!!!.....а джипа начеб-то в нього нема і не було ні старенького,ні новенького,то Петлюрівець щось путає)))))))
7. Петлюрівець / 18 квітня 2016, 08:20
[[ЦИТАТА|6|Микола
На ті кошти,що просить Зімовець,можна привести до ладу всі футбольні майданчики району,та підтримувати всі команди (форма,м"ячі,топливо і т.д....)років зо три!!!!!!!!)))))У футбол грають не]]
Он зараз кожен суддя отримує 12 тис грн у місяць зарпплати , а хочуть по 50 тис грн.А ти кажеш багато Зімовець хоче на збірну з мотоболу ?
8. футболіст / 18 квітня 2016, 09:51
7.Петлюрівець
«Он зараз кожен суддя отримує 12 тис грн у місяць зарпплати , а хочуть по 50 тис грн.»
Костянтиновичу, так допожи! Пенсія ж теж не мінімальна, мабуть?
7.Петлюрівець
«Зімовець хоче на збірну з мотоболу ?»
Зімовець хоче на збірну Зімовців для поїздки в Голандію.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації