Вхід | Реєстрація

Наручні годинники не зникли

Наручні годинники не зникли

Зараз напевне не всі й пам’ятають, як із десяток років тому деякі любителі прогнозів та пророки місцевого розливу один поперед одного віщували, що наручні годинники назавжди зникли, як предмет побуту. За їх словами мобільні телефони мали б повністю витіснити годинники із широкого вжитку. І було дуже схоже на те, що дане пророцтво мало збутися. Адже в сучасних мобільних телефонах, не кажучи вже про смартфони існує безліч різних функцій та опцій. В тому числі вони можуть показувати час. І, здавалось, доля наручних годинників визначена – через кілька років вони відійдуть у небуття, зайнявши своє почесне місце в музеях старовини. Ну хіба що деякі любителі раритетів мали б їх носити. Але не так сталося, як гадалося. Годинники, не те, що не зникли із повсякденного життя людства, а й набирають нової популярності.

Статистика продаж в інтернет-магазинах свідчить про те, що наручні годинники, особливо чоловічі, як і 20-30 років тому є предметом потрібним. Їх купляють, носять, ними гордяться, їх охоче демонструють іншим. Безумовно, у кожного покупця є свої пріоритети та уподобання. В основному це залежить від матеріальних статків людини. Хтось може дозволити собі носити «Радо» вартістю в половину непоганого легкового автомобіля, хтось задовольняється бюджетним варіантом на кшталт недорогих моделей «Касіо». Своєрідним середнім варіантом популярним у представників так званої творчої інтелігенції та бізнесменів «середньої руки» є вічно живий і майже легендарний «Оріент». Все це можна придбати. Просто зараз майбутнім щасливим власника наручних годинників вже непотрібно кудись їхати, щось шукати, чекати відкриття спеціалізованого магазину. Достатньо лише мати вдома інтернет. І, зайшовши на відповідний сайт, зробити осмислений вибір. А кваліфіковані консультанти охоче допоможуть в цьому.

Можна довго сперечатися з приводу того чому наручні годинники користуються популярністю і в еру смартфонів, шукати причини цього явища, навіть розробляти цілі теорії. Та чи так вже це й потрібно – ламати полемічні списи навколо беззаперечного факту. Як не крути, а наручні годинники таки не зникли. І навряд чи це відбудеться в досяжному майбутньому. Ну, а чи відбудеться щось подібне через століття чи триваліший проміжок часу не знає ніхто. Можливо, навпаки, відійдуть у небуття смартфони, а годинники. А годинники люди носитимуть на руках, як і кілька віків тому.

 


Автор: Степан Луговий


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 квітня 2016, 20:24 | Полтавщина | Цікаве
1. Слава / 17 квітня 2016, 21:58
Цікава стаття. В минулому сам носив годинника, але з появою цифрової техніки (комп’ютер, телефон, планшет і т.п.) сам сенс його носіння на руці зник. Хоча зараз і доси багато люду носить дану річ на руці незалежно від того є у нього смартфон чи ні. Тут вибір кожного індивідуальний.
2. Sasha434 / 2 травня 2017, 16:45
Коментар видалено за порушення пункту 2.3 Правил користування сайтом
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації