Вхід | Реєстрація

«Вишенька» розцвіла

«Вишенька» розцвіла

Стараннями батьків куточок групи раннього віку «Вишенька» Китайгородського дошкільного закладу набув нового вигляду.

5 років назад у ДНЗ «Калинка» села Китайгород відкрилася група раннього віку «Вишенька» (вихователі Вікторія Костенко і Ніна Мартинець). У кожної групи дитячого закладу на подвір’ї є свій куточок, де малеча проводить своє дозвілля. Батькам групи захотілося, щоб куточок, де їхні малята граються, був красивим і затишним. 9 квітня, у суботу, вони дружно зібралися разом із вихователями навести лад. Зі слів вихователя групи Вікторії Костенко, натхнеником і організатором суботньої зустрічі виступила голова батьківського комітету Анна Дашко. На 9:00 зійшлося близько 13 чоловік. Це сім’ї Пилявців, Храмових, Тертишних, Шаровських, Скоробагацьких, Дашків, Логінових, Миндрів, Пилявців, Рижкових, Прохорових, Герасимчуків, Любчичів. Робота закипіла дружно і завзято. Чоловіки зайнялися встаткуванням гойдалки-каруселі та будівельними роботами, привезли землю для клумб і пісок. Мами впорядкували клумбу, насадили багато квітів. Спільними зусиллями реставрували ставочок, розташований на території подвір’я дитячого садка. Оздобили квіткову клумбу гумовими колесами, розфарбувавши їх у веселі кольори. Наступного дня батьки вирівняли і впорядкували землю на майданчику. Спільною роботою усі залишилися задоволені. Тепер малюкам приємно проводити час на свіжому повітрі в оточенні краси.

Вихователі «Вишеньки» висловлюють подяку батькам дітей. Спільна праця згуртовує і педагогів, і батьків з дітьми. Зі слів вихователів, батьки їхніх вихованців не стали чекати, коли хтось щось зробить, а проявили ініціативу самі. А діти, у свою чергу, будуть гармонійно розвиватися на естетично впорядкованих майданчиках. Майбутнє дітей в руках ось таких свідомих батьків.


Автор: Олена МАРЕНИЧ, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 квітня 2016, 10:32 | Царичанка | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації