Вхід | Реєстрація

У Кременчуці поліція затримала чоловіка, який скоїв напад на таксиста

У Кременчуці поліція затримала чоловіка, який скоїв напад на таксиста

На лінію «102» надійшло повідомлення про те, що водій таксі просить допомоги. Негайно на місце події прибули патрульні поліцейські, які «гарячим слідом» затримали підозрюваного у нападі.

Слідчо-оперативна група 1-го відділення поліції Кременчуцького відділу встановила особу затриманого. Ним виявився 36-річний неодноразово судимий за скоєння тяжких злочинів місцевий мешканець. Чоловік лише декілька місяців тому звільнився з місць позбавлення волі.

У затриманого правоохоронці виявили та вилучили спецзасіб для відстрілу гумових куль, патрони, балаклаву, кошти та інші речі.

«Нам відомо, що фігурант скористався послугами місцевої служби таксі. Сівши до автомобіля, зловмисник почав погрожувати водію пістолетом, а потім забрав гроші, планшет і утік. Крім того нападник був добряче напідпитку», - розповів керівник поліції Кременчука Вадим Могила.

Усі обставини з’ясовують слідчі. Також перевіряється причетність затриманого до інших аналогічних правопорушень на території міста та області.

За фактом розпочато кримінальне провадження за статтею 187 кримінального кодексу України (розбій).

За скоєне чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

На період слідства затриманий перебуватиме в ізоляторі тимчасового тримання.


Автор: За інформацією кременчуцького ВП ГУНП в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 квітня 2016, 19:42 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації