Вхід | Реєстрація

Пограбували пенсіонерку

Пограбували пенсіонерку

19 квітня до Кобеляцького відділу поліції надійшло повідомлення від мешканця одного з населених пунктів Кобеляцького району про те, що невідомі особи здійснили розбійний напад на 66‑ та 46‑річних жінок. На місце події одразу ж виїхала слідчо-оперативна група.

Поліцейські встановили, що п’ятеро осіб ромської національності, одна з яких жінка, проникли до домогосподарства 38‑річного мешканця Кобеляцького району, де вчинили напад на його тещу та громадянку, яка в той час допомагала їй по господарству. Зловмисники мали на обличчях медичні пов’язки та працювали в рукавицях. Ці особи здійснили насильницький напад із застосуванням палиці та предмету, схожого на пістолет. У результаті вони викрали золоті прикраси та грошові кошти, сума яких наразі встановлюється. Правопорушники пересуваються на автомобілі ВАЗ-2105 блакитного кольору. По цьому факту відкрите кримінальне провадження за частиною 3 статті 187 Кримінального кодексу України. Проводяться заходи із встановлення осіб, причетних до скоєння правопорушення.

Керівництво Кобеляцького відділу поліції звертається до небайдужих мешканців Кобеляцького району, якщо ви володієте інформацією щодо цього правопорушення, прохаємо повідомити про це за телефоном 102 або 3-11-70.


Автор: Кобеляцький ВП інформує


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 квітня 2016, 20:07 | Кобеляки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації