Вхід | Реєстрація

«Династія» — володар «Суперкубка чотирьох»

«Династія» — володар «Суперкубка чотирьох»

Лише в п’ятому періоді визначилась доля переможця волейбольного турніру, який проводила Кобеляцька районна організація «Колос».

15 квітня в фінальному турі розіграшу «Суперкубка» з волейболу серед чоловічих команд зустрічалися «Штіль» — «Джокер» та «Прапор» — «Династія». До останнього ігрового дня команди мали таку кількість очків: 3, 1, 4, 4 відповідно.

У грі з результатом 3:0 (25:17, 25:16, 25:23) «джокери» здобули перемогу над суперником і цим забезпечили собі третє місце в змаганнях. Команда «Штіль», яка була бути лідером цих змагань, автоматично опустилась на четверту позицію.

У першій грі з результатом 3:0 (25:17, 25:16, 25:23) «джокери» здобули перемогу над суперником і цим забезпечили собі третє місце в змаганнях. Команда «Штіль», яка була лідером цих змагань, автоматично опустилась на четверту позицію.

Наступне дербі між «Прапором» і «Династією» стало напруженим для обох команд. Колективи, прагнучи перемогти конкурентів, почергово вигравали партії. У останньому, п’ятому, періоді володарям зимового чемпіонату, молодим волейболістам «Прапора», не вистачило досвіду та бійцівських якостей і вони поступилися «Династії» 3:2 (25:16,23:25,25:21,15:25,15:9).

Отож, місця в «Суперкубку чотирьох» розподілилися таким чином: «Династія», набравши 6 очок, посіла першу сходинку, друге місце зайняв «Прапор», у активі якого 5 очок, третє — у «Джокера» (4 очки), «Штіль» — четвертий (3 очки).

Команди нагородженні дипломами та перехідним кубком.


Автор: «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 квітня 2016, 15:17 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
1. колександр / 14 травня 2016, 19:08
чого военком Киян надив ордина війни скіки ему років
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації