Вхід | Реєстрація

Новосанжарські дзюдоїсти привезли з Комсомольська срібло

Новосанжарські дзюдоїсти привезли з Комсомольська срібло

16‑го квітня у Комсомольську пройшов чемпіонат Полтавської області з дзюдо серед юнаків та дівчат. Взяла участь у ньому і команда Новосанжарської ДЮСШ.

На чемпіонат до міста на Дніпрі новосанжарці приїхали у наступному складі: Діана Гарець — вагова категорія до 32 кілограмів, Олександр Хоменко — до 42 кілограмів, Андрій Музика — до 38 кілограмів, Максим Сіренко — до 38 кілограмів. Боролись вихованці тренера Миколи Середи із представниками шести команд з різних куточків області.

Усього ж участь у чемпіонаті взяли понад 70 юних спортсменів із Полтавщини. Новосанжарська команда виступила достойно, лише Максиму Сіренку не пощастило вийти у фінал. А Діана Гарець, Олександр Хоменко та Андрій Музика завоювали срібні медалі у своїх вагових категоріях.

Виступав на цих змаганнях і Вадим Калюжний, вихованець новосанжарського залу дзюдо, який зараз навчається у місті Комсомольськ. Вадим змагався серед дорослих і посів третє місце.
Вітаємо команду юних дзюдоїстів із першими успіхами. Бажаємо продовжувати здобувати нагороди на змаганнях усіх рівнів.


Автор: Юрій Стрюк, директор Новосанжарської ДЮСШ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 квітня 2016, 12:35 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації