Вхід | Реєстрація

«Дрижина» вперше стає переможцем

«Дрижина» вперше стає переможцем

16 квітня на футбольних полях сіл Іванівка та Павлівка проходили фінальні змагання кубка «Відкриття сезону» з футболу пам'яті Михайла Гордійка.

У першу групу, яка змагалась у Павлівці, потрапили світлогірське «Дніпро», лутовинівська «Спарта» та канавська «Оріль». У матчах між цими командами зафіксовано такі результати: «Спарта» — «Оріль» 3:0, «Оріль» — «Дніпро» 1:1, «Спарта» — «Дніпро» 0:0.

Ігри ІІ групи проходили в Іванівці. На футбольному полі зустрічались «Лан» (Шенгури), «Червоні Квіти» та «Дриждина» (Дрижина Гребля). Шенгурівські спортсмени поступились квітянам із рахунком 0:1 та з аналогічним результатом команді з Дрижиної Греблі. Матч між «Червоними Квітами» і «Дрижиною» завершився за мінімальної переваги останніх (0:1).

У грі за 3–4 місце зустрілись «Дніпро» та «Червоні Квіти». Протягом основного часу переможця не вдалось виявити, оскільки матч завершився внічию, 1:1. У серії пенальті влучнішими були світлогірці — 3:2.

У фінальному поєдинку зустрілись дрижани і лутовинівці. Свисток арбітра зафіксував перемогу «Дрижини» 1:0. До речі, футболісти з Дрижиної Греблі вперше стали переможцями цих змагань.

Переможці та призери були нагороджені перехідним кубком і дипломами. Також оргкомітет визначив кращих гравців у ігрових амплуа. Кращим воротарем став Вадим Шовковий («Червоні Квіти»), захисником — Олександр Гармаш («Спарта»), півзахисником — Ігор Ніколаєнко («Дніпро»), нападником — Володимир Борсало («Дрижина»). Кращим гравцем визнано Олега Латенка («Дрижина»).


Автор: Євген ВОЛОЧАЙ, спеціаліст РО «Колос»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 квітня 2016, 13:56 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
1. Тянем зорю / 23 квітня 2016, 07:53
На фото 10 легіонерів...
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації