Вхід | Реєстрація

Анюта Гречишина — чемпіон Полтави з шахів

Анюта Гречишина — чемпіон Полтави з шахів

3 березня по 17 квітня щочетверга та щонеділі у Полтаві пройшов чемпіонат міста з класичних шахів (1 година 30 хвилин кожному на партію із проведенням запису), в якому взяли участь 56 учаників. Серед них були майстри спорту, кандидати в майстри спорту, але не нижче другого розряду. Змагання пройшли в спорткомплексі Національної медично-стоматологічної академії за швейцарською системою в 11 ігрових турів.

Уперше в турнірі такого рівня взяла участь новосанжарка, учениця 3‑Б класу Анюта Гечишина. Вона вже виконала норму другого дорослого розряду, бере участь в районних шахових турнірах серед дорослих, набирає залікові бали і підвищує свій ігровий рейтинг. Так і в чемпіонаті Полтави дебют Анюти був відмінним: вона стала чемпіонкою міста, набравши 5 очок і випередивши всіх своїх титулованих ровесників. Анюта нагороджена грамотою за перше місце в чемпіонаті міста Полтава.

Турнір був проведений у рамках відбору до чемпіонату України серед юнаків та дівчаток віком до 10 років з класичних шахів, бліцу та швидких шахів, який стартує у місті Миколаєві 3 травня. Тож у Анюти продовжується підготовка до чемпіонату України.

 

Відбулись шахові турніри

Упродовж двох останніх тижнів у шаховому клубі імені Івана Джалого відбулися шахові турніри пам’яті О. Хавера та до Дня космонавтики, у яких взяли участь найсильніші шахісти Новосанжарського району.

Турнір пам’яті Хавера пройшов у 9 ігрових турів, але трійка кандидатів у майстри спорту розділила призові місця так: перше зайняв новосанжарець Микола Старченко (7 очок), друге — житель Стовбиної Долини Віктор Коба (5 очок), третє посів Микола Повякало з Нових Санжар (4 очки).

У турнірі до Дня космонавтики лідери залишилися без змін, а третє місце зайняв житель села Мушина Гребля Микола Татара.

Переможці та призери були нагороджені грамотами ВФСТ «Колос» АПК України.


Автор: Віталій Баранович, директор шахового клубу


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 квітня 2016, 11:22 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації