Вхід | Реєстрація

Круглий стіл "Дитинство без жорстокості та насилля"

Круглий стіл "Дитинство без жорстокості та насилля"

21 квітня в малому залі засідань Царичанської райдержадміністрації відбулося засідання круглого столу на тему «Дитинство без жорстокості та насилля» під керівництвом голови РДА Сергія Турського, за участю керівника апарату РДА Олени Бакуліної, відповідальних керівників структурних підрозділів та районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, опікунів, піклувальників, прийомних батьків та батьків-вихователів.

У ході засідання було обговорено наступні питання: 
1.Факт жорстокого поводження з дітьми, а саме катування дітей, які перебували у сім'ї опікуна П'ятихатського районуз показом сюжету з надзвичайних новинта слайдів на тему «Дитинство без жорстокості та насилля».
2.Про відповідальність за скоєння насилля щодо дітей доповів головний спеціаліст сектору правового забезпечення Євген Кулага.
3.Про роботу районного ЦСССДМ у сфері профілактики насильства в сім'ї доповіла головний спеціаліст ЦСССДМ Валентина Проскурня.
4.Начальник управління соціального захисту населення Ганна Омелян ознайомила присутніх щодо цільового використання опікунами, піклувальниками, прийомними батьками та батьками-вихователями соціальної допомоги на дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. 

Наприкінці засідання відбувся обмін інформацією між учасниками круглого столу та керівництвом райдержадміністрації.
Підбиваючи підсумки засідання голова райдержадміністрації Сергій Турський подякував опікунам за належне виконання своїх батьківських обов’язків та наголосив на наданні посильної допомоги у вирішенні будь-яких соціально-побутових проблем. 


 


Автор: Царичанська райдержадміністрація


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 квітня 2016, 11:43 | Царичанка | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації