Вхід | Реєстрація

Показ мод у НВК: від ділового стилю до хіпстера

Показ мод у НВК: від ділового стилю до хіпстера

14 квітня у Новосанжарському НВК провели виховну годину, метою якої було показати стилі одягу та навчити дітей одягатися відповідно до ситуації та події.

Захід почався, як і планувалося, об 11:30. Ведучі ознайомили присутніх із загальними відомостями про значення одягу в нашому житті, представили найпопулярніші стилі. Почали з офіційного одягу, який демонстрували на подіумі хлопці та дівчата. Наступними презентували романтичнийстиль: коктейльні сукні. Дівчата не тільки показали легкість ходи і вишуканість вбрання, а й заспівали пісню, від чого глядачі були в захопленні. Продовжив показ фольклорний стиль одягу, який поєднує минуле та сьогодення та слугує одним із елементів ідентифікації нашого національного «Я». Далі вступили в дію хлопці та дівчата, які танцювали під музику диско та були відповідно вдягнуті. А ось і вільний та зручний спортивний одяг, який є найпоширенішим.

Закінчився показ хіпстерським стилем, властивим натурам вільнодумним, котрі компонують образ на власний смак, не зважаючи на нав’язані суспільством стереотипи.

По закінченні виховної години лунали щедрі аплодисменти від школярів, які захоплено спостерігали за таким цікавим форматом виховання смаку.

Педагог-організатор Олеся Кольба та класний керівник 9‑В класу Олена Брус оригінально підійшли до організації і проведення виховної години. У показі взяли участь учні 10‑А, 6‑А,8‑В та 9‑В. Вони  самі були і учасниками, і глядачами, підтримували оплесками виступаючих.

Після виховної години взяв слово і директор Новосанжарського НВК Микола Решетило, який уважно спостерігав за виступами та лаконічно підсумував побачене:

— Учіться одягатися відповідно до погоди і місця. Для цього потрібно розвивати смак та вчитися.

Будемо сподіватися, що поради, який носити одяг і де, будуть корисні учням.


Автор: Роза ТУМАНОВА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 квітня 2016, 17:36 | Кобеляки | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації