Вхід | Реєстрація

Кобеляцькі правоохоронці затримали злочинців

Кобеляцькі правоохоронці затримали злочинців

Раніше тижневик «ЕХО» повідомляв, що 19 квітня до Кобеляцького відділу поліції надійшло повідомлення від мешканця одного з населених пунктів Кобеляцького району про те, що невідомі особи здійснили розбійний напад на 66‑и та 46‑річних жінок. На місце події одразу ж виїхала слідчо-оперативна група.

Поліцейські встановили, що п’ятеро осіб ромської національності, одна з яких жінка, проникли до домогосподарства 38‑річного мешканця Кобеляцького району, де вчинили напад на його тещу та громадянку, яка в той час допомагала їй по господарству. Зловмисники мали на обличчях медичні пов’язки та працювали в рукавицях. Ці особи здійснили насильницький напад із застосуванням палиці та предмету, схожого на пістолет. У результаті вони викрали золоті прикраси і грошові кошти. Правопорушники пересуваються на автомобілі ВАЗ-2105 блакитного кольору.

По цьому факту відкрите кримінальне провадження за частиною 3 статті 187 Кримінального кодексу України.

Працівники Кобеляцького відділу поліції та ГУНП в Полтавській області, провівши оперативно-розшукові заходи, встановили осіб, причетних до вчинення тяжкого злочину. Ними виявилися особи ромської національності 28‑річна дівчина та чоловіки (двоє 23‑х років та один 30‑річного віку), які за попередньою змовою проникли до вищевказаного домогосподарства, де із застосуванням погрози насильства здійснили напад на двох жінок та заволоділи золотими прикрасами і грошовими коштами.

Наразі правопорушників затримано в порядку статті 208 КПК України. Речові докази вилучено.

У ході проведення слідчих дій встановлено, що подібні злочини правопорушники здійснювали на території Київської та Дніпропетровської областей. Триває досудове слідство.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.


Автор: Кобеляцький відділ поліції


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 квітня 2016, 10:55 | Кобеляки | Кримінал


1. Небендера / 23 квітня 2016, 14:18
Да, ромале, добре підготувалися. Ну, аби дали ж дійсно років 12. А то самий гуманний суд мінімум дасть. Вийдуть через років три на свободу і знову за старе візьмуться. Я не кровожерливий, але "Вор должен сидєть в тюрьмє".
2. таксист / 23 квітня 2016, 14:55
Не один ромело никогда и нигде не работал. Жалеть их нельзя.
3. reset / 23 квітня 2016, 17:52
недарма циган та жидів ганяли з усіх європейських держав в середні віка.а далі прийшла цивілізація з толерантністю...
4. гість / 23 квітня 2016, 20:51
3.reset
«недарма циган та жидів ганяли з усіх європейських держав в середні віка.а далі прийшла цивілізація з толерантністю...»

Та да.То ще Гітлер їх трохи прорідив,а то й зовсім була б біда.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації