Вхід | Реєстрація

Урочисто-траурні заходи з нагоди 30-ї річниці катастрофи на ЧАЕС

Урочисто-траурні заходи з нагоди 30-ї річниці катастрофи на ЧАЕС

26 квітня у залі засідань адмінбудинку Царичанської райдержадміністрації та районної ради на урочисто-траурні заходи з нагоди 30-ї річниці Чорнобильської катастрофи зібралися керівники підприємств, організацій та установ району на чолі трудових колективів, селищний та сільські голови, учасники ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС, щоб віддати шану учасникам цієї страшної події та згадати одну із найстрашніших за своїми наслідками техногенно-екологічну катастрофу, яка відізвалася численними проблемами у багатьох країнах світу.

З метою належного вшанування подвигу ліквідаторів трагедії на ЧАЕС до присутніх у залі з вдячністю і глибокою шаною звернулися голова районної державної адміністрації Сергій Турський та заступник голови районної ради Олександра Лабагур. Після чого учасників 1 категорії ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській атомній електростанції було нагороджено грамотами районної державної адміністрації та районної ради.

Пам’ять усіх, хто віддав за нас своє життя, вшанували хвилиною мовчання та покладанням квітів. Ліквідатори аварії на Чорнобильській АЕС Володимир Молодан та Іван Чепурний встановили корзину живих квітів до пам’ятного знаку «Чорнобильські дзвони».

Урочистості продовжилися концертною програмою за участю учасників художньої самодіяльності.

З нагоди цих сумних роковин в фойє залу засідань спеціалістами Царичанської районної бібліотеки, архівного сектору райдержадміністрації та учнями Царичанської ЗОШ І-ІІІ ступенів було оформлено виставку.


 


Автор: Царичанська райдержадміністрація


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 квітня 2016, 00:07 | Царичанка | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації