Вхід | Реєстрація

Царичанське відділення поліції інформує

Алкогольні пари затуманили розум жінці

16 квітня до чергового відділення Царичанської поліції надійшло повідомлення від мешканки Царичанського району про те, що в Китайгороді, де вона перебувала, невідомий чоловік вирвав з її рук належну їй сумочку. Там знаходилися паспорт, трудова книжка, мобілка та гроші.

На місце події була направлена група швидкого реагування, яка одразу оцінила ситуацію. Виявилося, що жінка молодого віку перебувала у стані алкогольного сп’яніння та ввела працівників поліції в оману. Ніхто її сумочкою відкрито не заволодівав, викрадені нібито речі були на місці, більш того, сумочка нікуди і не зникала. А гроші любителька випити залишила в одному з кафе, де розраховувалася за продукти харчування та алкоголь.

Після з’ясування причин правоохоронці застосували до жінки поліцейське піклування, визначене Законом України про національну поліцію, та допомогли жінці якнайшвидше поверненутися додому спати.

 

Суботник у поліції

16 квітня особовим складом відділення поліції був проведений суботник. Прибирання охопило службові кабінети, адміністративну будівлю поліції та прилеглі до неї території. Також поліцейськими конвойної служби був проведений ремонт та фарбування службового автомобіля для конвоювання взятих під варту і затриманих осіб, кузов якого у зв’язку з тривалим використанням був вражений іржею. Усі запчастини та супутні матеріали для ремонту працівники поліції придбали за власний кошт.

 

Агресивний молодик

18.04.2016 до відділення поліції надійшло повідомлення про те, що у центрі Царичанки невідомий молодий чоловік вчиняє хуліганські дії, злісно порушує публічний порядок та не реагує на зауваження. На місце події були направлені поліцейські, які затримали агресивного молодика та доставили його до відділення. За фактом хуліганства слідчими були внесені дані до ЄРДР. Молодик був у стані алкогольного сп’яніння, виражався нецензурно, провокував на бійку. Цього ж дня хуліган був затриманий у порядку статті 208 КПК України. За фактом хуліганства, що виразилося у грубому порушенні публічної безпеки та порядку, проводиться досудове розслідування. До порушника можуть застосувати штраф, обмеження волі або позбавлення волі на певний термін. 20 квітня Царичанським районним судом молодику обрано міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту до прийняття судом рішення за кримінальним провадженням.

 

Правоохоронці забезпечать спокій громадян

21 квітня у приміщенні Царичанської РДА відбулася нарада, на якій розглядалося питання стану забезпечення публічної безпеки та порядку під час святкування Пасхальних свят та Міжнародного Дня солідарності трудящих.

На нараді начальник Царичанського відділення поліції Роман Бурнаховський доповів про повну готовність особового складу відділення поліції до забезпечення публічної безпеки та порядку під час святкування. Також під час розгляду питання була досягнута домовленість щодо обміну інформацією та взаємодії між відділенням поліції, районного сектора Головного управління департаменту служби з надзвичайних ситуацій та Царичанської районної лікарні. Відділенням поліції вживаються вичерпні заходи щодо недопущення провокацій під час вказаних свят. Передбачається чергування працівників поліції біля церков, що знаходяться у районі, та чергування інспекторів з метою безпеки дорожнього руху. Також у ніч на 1 травня буде забезпечена тісна співпраця із громадськістю щодо забезпечення громадського порядку біля церков. Активісти району готові надати допомогу працівникам поліції.


Автор: Роман Бурнаховський, начальник Царичанського відділення поліції


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 квітня 2016, 15:30 | Царичанка | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації