Вхід | Реєстрація

Подарунки є: аби грошей та фантазії вистачало

Подарунки є: аби грошей та фантазії вистачало

Колись серед економних та раціональних українців ( а такі є, хоча їх і небагато), побутував такий собі жартівливий вираз: «Одружуватися буду у серпні, коли помідори по п’ять копійок коштуватимуть». Мова йшла про те, що весілля потрібно організовувати в той час, коли продукти харчування та інші необхідні атрибути неодмінної гулянки будуть коштувати якомога дешевше.

Звичайно, помідори п’ять копійок не будуть коштувати вже ніколи. Це в радянські часи «дари полів та городів» можна було придбати за безцінь або й просто випросити у знайомого голови колгоспу чи  звичайного сторожа. Зараз того «раю» немає. За все, за будь-яку послугу чи товар доводиться платити. Добре це чи погано – питання дискусійне, зважаючи на українські реалії, коли ринкова економіка готова задовольнити всі смаки, але існує дефіцит грошей.

Натомість остаточно зникла проблема вже згаданого дефіциту товарів чи послуг. В тому числі і при організації весілля. Ті, хто жив  років 40 тому ще пам’ятають із якими труднощами доводилось не купляти, а «діставати» подарунок для молодят. Жителям такого маленького містечка, як Кобеляки чи Царичанка доводилось їхати у Київ аби там (якщо пощастить) відшукати гарний набір посуду, килим, меблі, прикраси. Інший варіант – мати «блат», тобто знайомих, на якійсь із баз промислових товарів.

Зараз подібної проблеми просто не існує. Сучасна молодь взагалі не знає такого слова, як «дефіцит» і не розуміє, чому за потрібним товаром необхідно стояти в черзі з кимось домовлятися, кудись їхати. Немає в Кобеляках магазину подарунків на весілля? Не біда! Для вирішення цієї проблеми існує інтернет. А в його безмежних просторах величезна кількість магазинів. І для того, щоб знайти подарунок на весілля, достатньо кількох годин часу.

Ну, а в тих інтернет-магазинах подарунків чого тільки немає. Асортимент може задовольнити найвибагливішу фантазію. Хочете подарувати молодятам килим чи меблі за кілька десятків тисяч гривень – будь-ласка, роздивляйтесь, вибирайте і робіть покупку. Хочете в один клік, хочете, отримавши консультацію. Немає «вільних» 10-20 тисяч? Теж, не проблема. Можна купити посуд, предмети інтер’єру, світильники. І красиво, і має функціональну цінність і коштуватиме кілька сотень. Найбільш розкуті і близькі до молодят люди, взагалі можуть секс-гру купити і подарувати. Нехай тішаться та сексуально розвиваються. Аби на здоров’я.

На порозі літо,пора весіль. Одружуватися можна. Подарунків в інтернет-магазинах на всіх вистачить.


Автор: Степан ЛУГОВИЙ
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 травня 2016, 13:49 | Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації