Вхід | Реєстрація

Автомобіль украли прямо з площі Перемоги

Автомобіль украли прямо з площі Перемоги

8 травня до Кобеляцького відділу поліції звернувся 31‑річний мешканець району про те, що в Кобеляках на площі Перемоги невідомі особи заволоділи його автомобілем ВАЗ-21011 синього кольору.

При виїзді на місце події слідчо-оперативна група встановила, що автомобіль перебував на площі Перемоги та був незачиненим. У ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили, що транспортним засобом заволодів 34‑річний мешканець Кобеляцького району.

По даному факту відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 289 Кримінального кодексу України («Незаконне заволодіння транспортним засобом»). Автомобіль вилучено та поміщено на майданчик тимчасового тримання на території Кобеляцького відділу поліції. Наразі проводяться слідчі дії.

Санкція цієї статті передбачає обмеження волі на строк від трьох до п’яти років або позбавлення волі на той самий трок.


Автор: Катерина СМАГА, старший інспектор Кобеляцького ВП


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 травня 2016, 15:41 | Кобеляки | Кримінал


1. Тоха / 10 травня 2016, 16:49
Дурний чи що? Тачку не замкнуту залишив, тут же йому не бездуховна Гейропа да можна і хату не замикати, тут воспитані Союзом гражданє. Вони і тачку попруть і горло за мобілку переріжуть. Вирішив, що вже в Європі? Ні дорогий, тут колишній СССР з його "прекрасними" людьми воспитанними комуняками.
2. Махновець / 10 травня 2016, 20:46
1.Тоха
«тут воспитані Союзом гражданє. Вони і тачку попруть і горло за мобілку переріжуть. Вирішив, що вже в Європі? Ні дорогий, тут колишній СССР з його "прекрасними" людьми воспитанними комуняками.
»

Як добре що все більше людей розуміють що таке був СССР і яке населення виховали комуністи...
3. Седой / 10 травня 2016, 21:36
акая страна, такие и кражи :))
4. Пересічний / 15 травня 2016, 19:38
2.Махновець
«Як добре що все більше людей розуміють що таке був СССР і яке населення виховали комуністи...»

Ваше посилання на злочинне виховання в СССР ,м*яко кажучи,являється прихованою рекламою совка, бо більшість правопорушеннь скоюють молоді люди до тридцяти років,які не мають поняття про виховання при совєтах.Сподіваюсь,що ви не прихований сєпар... Посилання на www.tourismnews.com.ua
5. Не історик / 15 травня 2016, 22:31
4.Пересічний
«
Ваше посилання на злочинне виховання в СССР ,м*яко кажучи,являється прихованою рекламою совка»

Він же махновець, куди йому таке зрозуміти. Такими іудеї маніпулюють, як сами захочуть. От вони їм зараз сказали ату радянське минуле, вони й нищать все минуле народу. З часом їхні хазяї їх же й під танк кинуть. Вийдуть винними ж не іудеї, а отакі махновці, що "слава" кричали. А іудеї вийдуть із ситуації білими й пухнастими.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації