Вхід | Реєстрація

Кубок до Дня Перемоги

Кубок до Дня Перемоги

9 травня на стадіоні «Діброва» у Царичанці відбувся фінальний поєдинок з футболу, присвячений Дню Перемоги.

До фіналу потрапили, як і в попередньому турнірі, дві могилівські команди: «Оріон» та «Маїсадур».

Поєдинок розпочався рівноцінною боротьбою. До середини першого тайму гольових моментів не створила жодна команда.

На 24‑й хвилині першого тайму потужно пробиває по воротах Олександр Драй, але «маїсадурівців» рятує поперечина. Через декілька хвилин уже «маїсадурівці» мали можливість відкрити рахунок. Дмитро Гармаш вийшов віч-на-віч з воротарем «оріонівців», але м’яч після його удару пролетів мимо воріт. У кінці першого тайму «оріонівці» створювали стовідсоткові гольові моменти, але загнати круглого в сітку воріт їм не вдалося. Спочатку Олександр Драй вийшов віч-на-віч з воротарем, але м’яч пролетів вище воріт. Потім Євген Тарасенко рятує «маїсадурівців» від голу, витягуючи з лівого кута воріт небезпечний удар.

Перший тайм закінчився безрезультатно (0:0).

У другому таймі більше гольових моментів біля воріт «Оріона» створюють «маїсадурівці». Двічі поспіль мав можливість відкрити рахунок Сергій Чуйко. У першому випадку м’яч після його удару пролітає вище воріт, а в другому випадку небезпечний м’яч пролітає поряд зі стійкою воріт. У кінці поєдинку Вадим Кисличний мав можливість відкрити рахунок, але м’яч потрапляє у кіпера «оріонівців» Олексія Гриву. За декілька хвилин до фінального свистка Дмитро Гармаш з дуже близької відстані не влучає у ворота «оріонівців».

Основний час закінчується мирно (0:0). Володар Кубка до Дня Перемоги визначається у післяматчевих пенальті.

Фортуна удачі у післяматчевій лотереї була на боці «оріонівців». Їх нерви виявилися міцнішими. Слід відмітити вагомий внесок у перемогу воротаря «оріонівців» Олексія Гриви, який два рази поспіль вийшов переможцем в одинадцятиметрових дуелях.
У підсумку післяматчевих пенальті — рахунок 4:2 на користь команди «Оріон».
Вітаємо команду «Оріон» з перемогою.

На знімку: команда-переможець.


Автор: Володимир ТИМОШЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 травня 2016, 11:07 | Царичанка | Спорт і здоров'я
1. Гай Фокс / 12 травня 2016, 11:20
Шановні, у вас, взагалі, коректори чи редактори у штаті є? Це "оповідання" хіба що у "ВКонтакті" розміщувати на сторінці цього Тимошенка. )))
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації