Вхід | Реєстрація

Учаснику АТО вручили медаль «Захиснику Вітчизни»

Учаснику АТО вручили медаль «Захиснику Вітчизни»

9 Травня у районному парку Слави відбувся урочисто-траурний мітинг, присвячений 71‑ій річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні.

Учасники урочистого мітингу зібралися біля меморіалу Слави. Біля Вічного вогню — почесна варта старшокласників. Представники трудових колективів, громадськість, діти війни, учні шкіл прийшли з квітами. О 9:00 починається мітинг. Звучить Гімн України.

У центрі уваги — винуватці торжества: ветерани війни, люди, яким ми завдячуємо своїм життям. Їх усього п’ятеро. У руках ветеранів яскравіють квіти, котрі вручили їм школярі. З вітаннями до присутніх звертаються представники районної влади, військовий комісар Олександр Світенко, голова ветеранської організації Іван Петрушевський, селищний голова Геннадій Сумський. Після промов і привітань оголошується хвилина мовчання. Учні Царичанської ЗОШ І-ІІІ ступенів виступили перед учасниками мітингу з проникливими віршованими рядками, основний зміст яких — припинити усі війни і жити в мирі. Учаснику АТО Валерію Погорілому вручили державну нагороду: медаль «Захиснику Вітчизни». Юнаки поклали до Меморіалу Слави гірлянду, а всі учасники мітингу — квіти.


Автор: Олена МАРЕНИЧ, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 травня 2016, 14:34 | Царичанка | Суспільство


1. Гість / 16 травня 2016, 15:53
"Чи лижі не їдуть, чи я іпанутий?" "Смешались в кучу кони, люди...." Хіба можна на меморіалі Слави під час мітингу, присвяченому 71ій річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні вручати ордени участникам АТО. Це ж діаметрально різні події. Ну це щось на зразок того, якби менту вручали орден на воровському сходняку. Приклад не дуже вдалий, перевернутий. Якщо точніше, то, якби когось коонували на вора в законі в райвідділі.
2. Гершко / 16 травня 2016, 16:00
1.Гість
«"Чи лижі не їдуть, чи я іпанутий?"»

Та це нормально. Для гойських двоногих невігласів і втративших розум, це нормально. В нас прокурорів призначають без освіти, спікерів з дефектом мови, а безногим атошникам сам президент дарує м’яча, це самий раз. Слава гоям, за те що вони є! Без них нам було б важкувато.
3. марк / 16 травня 2016, 17:40
2.Гершко
«
Та це нормально. Для гойських двоногих невігласів і втративших розум, це нормально. В нас прокурорів призначають без освіти, спікерів з дефектом мови, а безногим атошникам сам президент дарує м’яча, це самий раз. Слава гоям, за те що вони є! Без них нам було б важкувато.
»

Скоро Кабмін заборонить так умнічати,і оцінКИ ВЛАДІ ДАВАТИ І ЗАКРИВАТИМУТЬ САТИ.дЕМОКРАТІЯ ЗАПАНУЄ
4. Гершко / 16 травня 2016, 19:24
3.марк
«Скоро Кабмін заборонить так умнічати,»

Канечно заборонить. Скоро усьо забороним, як нам Бог наш велів. "И когда Г-дь, Б-г твой, предаст его в руки твои, порази в нем весь мужской пол острием меча; Только жен и детей и скот и все, что в городе, всю добычу его возьми себе, и пользуйся добычею врагов твоих, к-рых предал тебе Господь, Бог твой.
Второзак. Так поступай со всеми городами, корые от тебя весьма далеко, к-рые не из числа городов народов сих. А в городах сих народов, которых Господь, Бог твой, дает тебе во владение, не оставляй в живых ни одной души». (Второзак. 20:13-16) Усьо йдет по плану.
5. Гершко / 16 травня 2016, 19:29
Не переживай Маркус. Краще згадай, чому нас наш Бог вчив через пророка нашого Исаию. "Тогда увидишь и возрадуешся, и затрепещет и расширится сердце твое, потому что богатство народов придет к тебе.
Тогда сыновья иноземцев будут строить стены твои, и цари их – служить тебе;…
И будут всегда отверсты врата твои, не будут затворяться, ни днем ни ночью, чтобы приносимо было к тебе достояние народов и приводимы были цари их. Ибо народ и царства, которые не захотят служить тебе, погибнут, и такие народы совершенно истребляться.
Ты будешь насыщаться молоком народов, и груди царские сосать будешь, и узнаешь, что Я Господь Спаситель твой и Искупитель твой..
И народ твой весь будет праведный, на веки наследует землю, - отрасль насаждения моего, дело рук Моих, к прославлению Моему.
И придут иноземцы, и будут пасти стада ваши; и сыновья иноземцев будут вашими земледельцами и вашими виноградарями." Головне, що у нас правильні пророки, а не якісь там гойські Тараси. Хоч, чесно кажучи, Тарас їхній на нас добре бочку котив. Треба вже памятники його потихеньку ламати. Он Паршевлюк наш вже потихеньку пише щоб не святкували Тарасовий денб народження. Це добре. Далі воно пойдет, як по маслу. Гої самі поваляють. В них вже є опит і азарт появився. Дєло буде.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації